Morten Andersen
Morten Andersen

Morten Andersen

”The Great Dane”

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 6. februar 2020 kl. 19:00

 Køb billet

Kategori B kr. 324,-

Kategori A kr. 374,- 
VIP med Meet & Greet kr. 724,- inkl. billet på én af de forreste rækker (begrænset antal pladser)

Billetter sælges via Tikko.dk

 

 

 

 

 

 


”The Great Dane” gæster Herning med sin fascinerende historie

Publikum får en enestående mulighed for at opleve den tidligere NFL-spiller og kicker, Morten Andersen, når han helt ekstraordinært gæster Danmark og lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter 6. februar 2020.

Morten Andersen, der også går under navnet ”The Great Dane”, er én ud af blot to danskere, der har haft en karriere i den amerikanske NFL-liga. Morten Andersen var kun 17 år, da han rejste til USA som udvekslingsstuderende og opdagede sit bemærkelsesværdige talent, der skulle ændre hans liv for evigt. Talentet bragte ham til de allerstørste hold som New Orleans Saints, New York Giants, Kansas City Chiefs og Minnesota Vikings. Og så var han manden, der sparkede Atlanta Falcons til deres første Super Bowl. Nu kan publikum kan se frem til at få et indblik i Morten Andersens rejse fra high school til NFL, når han fortæller sin historie i MCH Herning Kongrescenter 6. februar 2020.

Foredrag og spørgsmål fra salen
Når Morten Andersen gæster Herning, bliver aftenen delt op i to. I første del tager Morten ordet og fortæller sin historie, mens anden del vil fungere som en spørgesession, hvor publikum har mulighed for at stille netop de spørgsmål, de brænder inde med.

Foredraget med Morten Andersen kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 6. februar 2020. 

FAKTA: NFL-rekorder
Udover sin imponerende karriere var Morten Andersen i sin tid som aktiv spiller indehaver af en række rekorder i NFL, herunder blandt andet:

Scoring i 360 kampe i træk
Flest field goals scoret af én spiller i NFL's historie (565)
Første spiller til at score over 2.500 point nogensinde
Flest point scoret i én karriere nogensinde (2.544)
Længste field goal i Big Ten Conferences historie (63 yards), som også er tangering af rekorden for det længste NFL-field goal nogensinde.


ARRANGØR: TIKKO

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer