Nadia Nadim
Nadia Nadim

Nadia Nadim

Foredrag

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 4. juni 2019 kl. 19:00

 Køb billet

Fra kr. 279,-

Billetterne sælges via Ticketmaster, samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708

 

 


Nadia Nadim - #startedfromthebottomnowwehere

Kom og hør Nadia Nadim fortælle sin dramatiske historie, helt fra starten, i et tæt samarbejde med Miriam Zesler, medforfatter af bogen om Nadia Nadim.

Ligemeget hvem man er, og hvad man er blevet udsat for i livet - så kan man med hårdt arbejde gå efter guldet, og endda nogen gange nå det. Det er Nadia et inspirerende og omvandrende bevis for.

Nadia blev i 2017 kåret til Årets Dansker. Faktisk var det et tilfælde at fodboldspilleren Nadia Nadim, overhovedet blev dansker. Hun er født ind i en velhavende familie i Afghanistan, hvis liv blev totalt forandret, da faren, som var general i den afghanske hær, blev bortført og brutalt henrettet af Taliban, da Nadia var bare ni år gammel. Et par år senere flygtede Nadias mor med sine døtre ud af landet. England var målet, men efter en barsk flugt endte familien ved et tilfælde i Randers. Sin første tid i Danmark tilbragte Nadia i et asylcenter i Nordjylland, hvor hun snart viste ekstraordinære evner i den lokale fodboldklub. 

Med sin fandenivoldske stil og charmerende frækhed har hun siden spillet sig ind i danskernes hjerter og under EM i kvindefodbold i 2017 blev den legesyge stjerneangriber et folkeeje. 

I dag spiller hun professionelt for PSG og er en af de største profiler på det danske landshold. Hun er desuden næsten færdig med sit medicinstudie på Aarhus Universitet, og hendes målbevidsthed, ukuelighed, råstyrke og fightermentalitet gør hende til et forbillede for mange – ikke mindst unge kvinder. Nadia fortæller nu sin dramatiske historie ud fra et ønske om at inspirere andre til at forfølge drømme og kæmpe for sine mål. 
 

ARRANGØR: MOD TIL

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer