Niels Krøjgaard
Niels Krøjgaard

Niels Krøjgaard

Sådan påvirker du mennesker på en etisk forsvarlig måde

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 12. oktober 2021 kl. 19:00

 Køb billet

Fra kr. 294,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster, samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9999.

 

 

 

 


Niels Krøjgaard gæster Herning med nyt show

Psykologisk manipulation - evnen til at opnå kontrol over andre mennesker. Utroligt fascinerende, men samtidigt uhyggeligt skræmmende. Men hvad er sandt, og hvad er falsk? Hvad er vandrehistorier, og hvad er videnskab? Og hvad kan lade sig gøre i virkeligheden? Det er omdrejningspunktet, når Niels Krøjgaard gæster MCH Herning Kongrescenter med et helt nyt show i efteråret 2021.

Tankevækkende og underholdende manipulationsshow
Niels Krøjgaard starter aftenen i MCH Herning Kongrescenter med et helt nyt og underholdende show. En blanding af svindel og bedrag, ægte psykologi og showmanship, som får dig til både at grine og gyse.

Evidensbaseret viden om manipulation
Efter showet tager Niels Krøjgaard dig med ind i den amerikanske psykologiprofessor Robert Cialdinis seks universelle principper til at påvirke mennesker til at sige 'JA'. Du får viden og værktøjer med hjem fra foredraget i MCH Herning Kongrescenter, så du selv kan begynde at påvirke dine omgivelser i en etisk forsvarlig retning. Alt sammen serveret indlevende, letforståeligt – og ikke mindst virkelig underholdende!

⭐⭐⭐⭐⭐

Verdensklasse

Jesper Askjær - If Forskning

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk tankevækkende og inspirerende

Anne-Kathrine Jensen - Novo Nordisk A/S

Om Niels Krøjgaard
Niels Krøjgaard er både en af landets absolut førende psykologiske entertainere, en moderne Sherlock Holmes og samtidig også en yderst efterspurgt foredragsholder af fagprofessionelle. Med mange års erfaring inden for nonverbal kommunikation og manipulation har Niels Krøjgaard undervist på Politiskolen, løst opgaver for PET og været med til at uddanne specialstyrker hos Rigspolitiet.

Arrangør: TIKKO