Niels Krøjgaard
Niels Krøjgaard

Niels Krøjgaard

Psykologisk Manipulation

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 1. februar 2023 kl. 19:00

 Køb billet

KR. FRA 294,-

 


Psykologisk entertainer Niels Krøjgaard sørger for grin og gys i Herning

Er det muligt at opnå kontrol over andre mennesker? Ja, faktisk – hvor skræmmende det end lyder. Det kaldes psykologisk manipulation og er lige så fascinerende som uhyggeligt. Men hvad er op og ned, hvad sandt og falsk? Er der nogen videnskab bag? Og hvad kan egentlig lade sig gøre i virkeligheden? Det er emnerne denne aften i MCH Herning Kongrescenter, som både byder på et manipulationsshow og et foredrag om videnskaben bag manipulation. Det hele serveres af psykologisk entertainer Niels Krøjgaard.

Manipulation og bedrag bakket op af evidensbaseret viden

Niels Krøjgaard begynder aftenen i MCH Herning Kongrescenter med et helt nyt og underholdende show, som består af såvel svindel og bedrag som ægte psykologi og showmanship – en blanding, som får publikum til både at grine og gyse.

Efter showet præsenterer Niels Krøjgaard tilhørerne for den amerikanske psykologiprofessor Robert Cialdinis seks universelle principper til at påvirke mennesker til at sige ja. Niels Krøjgaard deler viden og værktøjer, som det midtjyske publikum kan tage med sig hjem, så de selv kan påvirke deres omgivelser i en etisk forsvarlig retning.

Det hele formidles indlevende, letforståeligt – og ikke mindst virkelig underholdende for publikum i Herning.

Samarbejder med PET og Rigspolitiet

Niels Krøjgaard er både en af landets absolut førende psykologiske entertainere, en moderne Sherlock Holmes og samtidig også en yderst efterspurgt og rost foredragsholder af fagprofessionelle. Hans evner og ekspertise til at gennemskue troværdighed og bedrag har gjort ham til samarbejdspartner for blandt andre PET, og han har undervist på Politiskolen og været med til at uddanne specialstyrker hos Rigspolitiet.

Niels Krøjgaard begyndte som tryllekunstner i 1980’erne, og hans interesse for menneskelig adfærd og psykologi førte ham til en uddannelse som hypnotisør, og siden er han uddannet i etablering og detektion af troværdighed og bedrag samt følelsernes intelligens.

Forvent en yderst interessant og tankevækkende aften i MCH Herning Kongrescenter, når Niels Krøjgaard lægger vejen forbi 1. februar.