Nikolaj Kirk
Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk

Nak & Æd-værten på besøg

MCH Herning Kongrescenter

mandag 25. november 2019 kl. 19:00

 Køb billet

Fra kr. 284,-

Billetterne sælges via Tikko.

 

 

 

 


Foredrag: Nikolaj Kirk giver Herning indblik i tv-succesen Nak & Æd

Hvordan smager en husmår? Og hvordan overkommer man diverse uforudsete udfordringer med madlavningen, når kameraerne ruller? Det og meget andet underholder Nak & Æd-værten Nikolaj Kirk med, når han besøger MCH Herning Kongrescenter 25. november 2019 med humørrigt foredrag.

Gennem årene er Nak & Æd hædret med prestigefyldte titler som ’Årets livsstilsprogram’ og ’Årets DR-program.’ Med sin tro følgesvend Jørgen Skouboe Møller afprøver Nikolaj Kirk spejderfærdigheder, jagt og kogekunst samtidig med, at den 44-årige kok får stillet sin eventyrlyst i det meste af verden. Gastronomi er det, der driver værket for Nikolaj Kirk, og han er konstant på udkig efter nye teknikker, der kan inspirere til nye retter.

Passioneret kok med kant

Nikolaj Kirk blev for alvor et kendt ansigt i Danmark efter medvirken i blandt andet tv-programmet ’Go’morgen Danmark’. Foruden sin gastronomiske kunnen er Nikolaj Kirk kendt for sin humørrige, uforudsigelige og fantasifulde tilgang til såvel madlavningen som livet.   

Publikum i MCH Herning Kongrescenter kan således se frem til at opleve en oplagt Nikolaj Kirk, der livligt beretter om scenerne, der er kendt fra tv.   

ARRANGØR: TIKKO

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer