Nikolaj Jacobsen
Nikolaj Jacobsen

Nikolaj Jacobsen

Verdens bedste Nikolaj

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 6. april 2022 kl. 19:00

 Køb billet

Fra kr. 304,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9999.
 

 

 

 

 


Fængende foredrag med guldtræneren Nikolaj Jacobsen i Herning

Nikolaj Jacobsen har igennem sin mangeårige karriere skrevet sig ind i håndbolds historiebøger og vundet danskernes hjerter – både som spiller og som træner. Han er den landstræner, der har ført det danske herrelandshold til to gange VM-guld og en OL-sølvmedalje.

Men hvem er manden bag Danmarks bedste landstræner, og hvordan evner han at få en samling individualister til at spille sammen som en homogen enhed?  

Bliv meget klogere på det, og kom helt tæt på Nikolaj Jacobsen, når håndboldlandstræneren gæster MCH Herning Kongrescenter 6. april 2022 med et unikt foredrag, der foruden mandskabsbehandling og trænertricks byder på personlige anekdoter og spændende fortællinger om trænerlivet.

VM-guld på hjemmebane

Gennem hele sin barndom og opvækst har Nikolaj Jacobsen hørt om det danske VM-sølv i 1967, men han nåede ikke selv i nærheden af VM-medaljer i sin egen karriere som spiller, som han måtte indstille på grund af skader.

Sidenhen gik håndboldikonet trænervejen, og her lykkedes alt – i 2019 kulminerede trænergerningen, da Nikolaj Jacobsen var med til at sikre Danmark sin allerførste VM-titel på hjemmebane i Jyske Bank Boxen – en historiske bedrift, som han og det danske herrelandshold formåede at gentage i 2021.

Gå ikke glip af dette enestående foredrag, når trænerlegenden Nikolaj Jacobsen indtager scenen i MCH Herning Kongrescenter og gør dig klogere på blandt andet sin vilde vej til succes.

ARRANGØR: Tikko