Nils Villemoes - Bøvl
Nils Villemoes - Bøvl

Nils Villemoes - Bøvl

Foredrag om ledelse, udvikling, strategi og samarbejde

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 10. november 2022 kl. 19:00

 Køb billet

KR. 304/354,-

FORLÆNG OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens populære buffet, kr. 275,-. eller 
Nem Pause, 75,-

Tilkøb menu på dette link
Tilkøb Nem Pause på dette link


Nils Villemoes underholder Herning med nyt foredrag om ledelsesbøvl

Oplev et inspirerende og humoristisk foredrag i MCH Herning Kongrescenter, som taler til alle, hvad enten du selv er leder, bliver ledet af andre eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på emnet ledelse. 

Ledelsesekspert Nils Villemoes, som gennem mange år har begejstret mange tusinde tilhørere med sine interessante foredrag, inviterer i MCH Herning Kongrescenter til en tour de force gennem emnerne ledelse, udvikling, strategi og samarbejde, som i hans øjne kan koges ned til ordet ’bøvl’. 

Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe gode rammer for samarbejde. Men det er ikke altid helt så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet, mener Nils Villemoes. Vi har brug for noget at gå op i, noget af stå op til og noget at slås for. Det er bøvl. Uden bøvl bliver livet tomt og indholdsløst. 

Humoristisk foredrag i standup-stil 

Nils Villemoes’ stil minder om standup, og gennem fire årtier har han nu revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor, for som han siger: “Ledelse vedrører os alle – ingen slipper fri”. Med en god portion humor spidder foredragsholderen samfundsudviklingen, ledelsesteorier og -tendenser samt de klassiske begreber, vi hele tiden bruger både professionelt og privat.

Nils Villemoes er en af landets mest populære foredragsholdere inden for ledelse. Han har i mere end 35 år været lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Aarhus, er uddannet cand.merc. og er autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi.

Oplev Nils Villemoes udfolde relevante emner på en humoristisk og vedkommende måde i foredraget ’Ledelse er noget bøvl’ i MCH Herning Kongrescenter 10. november.