Ole Henriksen
Ole Henriksen

Ole Henriksen

The Ole Glow Show

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 31. oktober 2019 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 325,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt

MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,

Tlf.  9926 9708.

Restaurant Teater Kælderen 
Denne aften serveres vores Tapas planke til kr. 165,-

Ved køb af kombi-billet er der automatisk reserveret bord fra kl. 17.00.

 

 

 

 

 


Foredrag: Ole Henriksen deler sin succes i Herning

Det brede smil med de kridhvide tænder står i stærk kontrast til det solbrune ydre. I stærk kontrast til normen står desuden Ole Henriksens forretningstilgang, der er gennemsyret af positivisme, anerkendelse og livsglæde – og det med stor succes. Men hvordan bærer han sig ad? Hvad er hemmeligheden bag Ole Henriksens succes? Bevarer ’cremekongen’ også det brede smil og sit positive sind i selv de mest tilspidsede situationer?

Det og meget mere underholder den 68-årige hudspecialist og foredragsholder med, når han gæster MCH Herning Kongrescenter med i sit helt nye foredrag ”The Ole Glow Show” 31. oktober 2019.

Når glow og forretning går hånd i hånd

For første gang nogensinde turnerer Ole Henriksen med et foredrag, der omhandler hans idérige og inspirerende tilgang til iværksætteri og evne til at skabe en god forretning. En forretning der er båret af Ole Henriksens ekstraordinære positive tilgang til livet. I sit foredrag inviterer han publikum med bag om succesen, og her kan man blandt andet blive klogere på, hvordan det er lykkedes at opbygge et verdensomspændende luksusbrand i eget navn og samtidig blive en af Danmarks mest succesfulde forretningsmænd på verdensplan.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer