Peter A.G. LIVE TALK
Peter A.G. LIVE TALK

Peter A.G. LIVE TALK

Den dejligste aften i 100 år

MCH Herning Kongrescenter

mandag 6. marts 2023 kl. 19:00

 Køb billet

KR. Fra 324,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens populære buffet kr. 295,- og Nem Pause kr. 85,- 

KØB SPISNING OG NEM PAUSE NEDENFOR


Oplev GNAGS-legenden Peter A.G. til live talk i Herning

Peter A.G. Nielsen inviterer til en fornøjelig aften mandag 6. marts 2023, når han gæster MCH Herning Kongrescenter. Gennem snart et halvt århundrede har Peter A.G. skrevet sange, der bruges vidt og bredt i både glædelige og sørgelige øjeblikke i danskernes tilstedeværelse. Du bliver taget med bag kulisserne i den musikalske kunstners liv og hører om tankerne bag de største GNAGS-hits til Peter A.G.'s live talk - om at lege sig ind i verden, stræbe efter det uperfekte perfekte, om at gøre sig umage, lære verden at kende i takt med man er til stede i den. Om at hylde det skæve, om livet, om kunsten og om døden.

Den dejligste aften i hundrede år

Til arrangementet har du som publikum rig mulighed for at stille spørgsmål, når Peter A.G aflægger besøg i MCH Herning Kongrescentert og fortæller om alt lige fra efterkrigstidens Vestjylland til de sydende 80'ere. Tag din ven, familie, kollega eller en helt fjerde med til  den dejligste aften i 100 år og overvær den kreative kunstner Peter A.G. udfolde sig til sin live talk.

Vi glæder os til at se dig i MCH Herning Kongrescenter. For lige meget hvem du er, lige meget hvor du er – så velkommen her!