Pia Callesen
Pia Callesen

Pia Callesen

Lev mere -Tænk mindre

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 6. december 2022 kl. 19:00

 Køb billet

KR. 304/354,-

FORLÆNG OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens
populære buffet, kr. 275,- eller
Nem Pause, kr. 75,-.

Tilkøb menu på dette link

Tilkøb Nem Pause på dette link


Oplev Pia Callesens lærerige foredrag om Metakognitiv terapi i Herning

Lær, hvordan du stopper overtænkning og i stedet håndterer dine tanker, når Pia Callesen gæster MCH Herning Kongrescenter 6. december 2022 og introducerer et helt nyt begreb inden for psykologien: metakognitiv terapi.

Flere års grundforskning i stress, angst og depression viser, at den største faktor for at udløse stress ikke er samfundsforhold, forventninger eller dårlige rammer. I stedet er det såkaldt over-tankehåndtering - omfattende bekymringer, grublerier og problemløsning i vores hoveder.

Med metakognitiv terapi lærer du at stoppe overtænkningen og i stedet være passiv sammen med dine tanker. Fokus ligger ikke på indholdet af dine tanker, men på hvor meget tid og opmærksomhed, du bruger på disse tanker, og hvordan du håndterer dem.

Om psykolog, forfatter og foredragsholder Pia Callesen
Pia er uddannet psykolog fra University of Wales, Bangor og Københavns Universitet med videreuddannelse i kognitiv og metakognitiv terapi. Hun er den eneste psykolog i Danmark, der har en doktorgrad fra Manchester Universitet ved metodens grundlægger Prof. Adrian Wells.

Hun har desuden gennemført den 2-årige MCT-Institute metakognitive certificeringsuddannelse og derudover den 1-årige Advanced Level II-overbygningsuddannelse ved metodens grundlæggere, Professor Adrian Wells og Professor Hans Nordahl. Pia Callesen er endvidere Ph.d., indehaver af CEKTOS (Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi i København, Næstved og Hellerup) samt forfatter til bestsellerbogen Lev mere, tænk mindre (2017) og Grib livet, slip angsten (2019).