Preben Elkjær
Preben Elkjær

Preben Elkjær

Mit liv som Elkjær

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 30. maj 2018 kl. 19:00

 Køb billet

Kr. 289,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Fri placering i salen

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Teater Kælderen tilbyder buffet kr. 245,- eller en kold tapastallerken kr. 155,- 
Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.

 


Vi er stolte af at kunne præsentere endnu et spændende foredrag – denne gang med en sand ildsjæl inden for fodboldens verden.

Preben Elkjær var en af verdens bedste angribere i 1980'erne, og derudover var - og er - han noget af det mest danske, man kan forestille sig på linje med Den Lille Havfrue, Kim Larsen og Dronning Margrethe – uden sammenligning, i øvrigt!

Deltag i dette helt eksklusive foredrag, som byder på gode og nostalgiske minder fra 80´erne, hvor hele Danmark var ramt af fodboldfeber. Preben Elkjær var verdens bedste angriber i midten af 1980’erne og vel nok den bedste forward, der nogensinde er født med dansk pas.

I dette foredrag tager han tilhørerne med på en tour de force gennem 1980’er, landsholdets gennembrud og storhedstid, men han fortæller også ærligt og direkte om presset, forventningerne, opture og nedture – alt sammen krydret med det velkendte glimt i øjet.

Preben Elkjær spillede 69 A-landskampe for Danmark, scorede i alt 38 mål i de rød-hvide farver, og blev i 1984 kåret til Årets Fodboldspiller i Danmark

De fleste voksne danskere har en idé om, hvad Elkjær er for én – men måske får tilhørerne revideret den opfattelse efter mødet med Preben, der i showet interviewes af journalist og forfatter Peter Sloth.

Foredraget tager udgangspunkt i bogen “Mit liv som Elkjær”, der udkom i november 2012.

Foredraget vil være spækket med anekdoter og videoklip fra Elkjærs karriere, og der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål til hele Danmarks målkonge nummer 1.

 

Billetterne er unummererede siddepladser. Kom i god tid – Dørene til salen åbner kl. 18.30

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer