René Dahl Andersen
René Dahl Andersen

René Dahl Andersen

Hærdet i gråzonen

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 25. september 2024 kl. 19:00

 Køb billet

KR. 374,- / 324,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens lækre buffet kr. 350,- og Nem Pause kr. 98,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Oplev personlig beretning fra tidligere narkobetjent langt væk hjemmefra

Tag med ind i en verden beboet af hårdkogte kriminelle og personer fra samfundets mørkeste afkroge, når forfatter, tidligere betjent og undercover-agent René Dahl Andersen besøger MCH Herning Kongrescenter med sit nye foredrag ’Hærdet i gråzonen’ 25. september. 

René Dahl Andersen, som tidligere har optrådt for udsolgte sale i MCH Herning Kongrescenter, har haft et vildere arbejdsliv end de fleste. Han er gået til grænsen og sommetider over den. Men der er stadig noget, han ikke har fortalt. Det gør han i sit nye og medrivende true crime-foredrag, hvor ”bonderøven bliver betjent med byen i blodet”, som han siger. 

For hans liv begyndte ikke midt på Vesterbro, hvor han senere skulle blive narkobetjent. René er født og opvokset i Hørby, en lille nordjysk by, hvor der var masser af tid til familieliv. Som ung rejste han til København og blev narkobetjent i byens mest rå gader. Han trivedes, men længtes sommetider hjem. Han var nemlig kommet langt væk fra sit tidligere liv og levede nu på kanten af retsplejeloven blandt pushere i Istedgade og som undercover-betjent blandt kriminelle i nogle af verdens hårdeste miljøer.

En ærlig beretning om arv, værdier og dilemmaer

I foredraget fortæller nordjyden, der blev betjent i Københavns hårdeste miljøer om den, han var, og det han blev til. Han beretter om livet i de gader, han patruljerede i, og han giver publikum indblik i de aparte relationer, der kan opstå mellem mennesker. For hvad bygger venskaber mellem betjente og banditter og mellem pansere og pushere på?

René Dahl Andersen er en fremragende fortæller med noget på hjerte. Han har skrevet bestseller-bøgerne ’Hærdet’, ’Helhjertet’ og ’Vi er vores valg’. For tiden er han blandt andet aktuel med de to podcasts ’Narkobetjenten og den kriminelle underverden’ samt ’Panser’.

Glæd dig til en meget ærlig fortælling fra bonderøven, der som betjent blev hærdet og levede i gråzonen. Tag dine venner med til en unik, særdeles spændende og indsigtsfuld oplevelse.

Bemærk: Dette foredrag har tidligere været promoveret som Hærdet 2.0 ved anden arrangør.