René Dahl Andersen
René Dahl Andersen

René Dahl Andersen

Hærdet

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 28. november 2023 kl. 19:00

 Køb billet

FRA KR. 314,-


Undercover-agent René Dahl Andersen gæster Herning og giver et unikt indblik i en kriminel verden

René Dahl Andersen har levet et usædvanligt farligt arbejdsliv som betjent og undercoveragent. Og nu er han klar til at fortælle historier fra en verden, som kun meget få kender til, når han giver foredrag i MCH Herning Kongrescenter 28. november 2023.

Under overskriften ’Hærdet’ gemmer der sig et medrivende true-crime-foredrag med René Dahl Andersen, som er højt anerkendt og respekteret for sit arbejde – og specielt udvalgt til uddannelse hos FBI. Han har arbejdet i et hårdt miljø blandt kriminelle, hemmelige kilder og meddelere. Indimellem har hans arbejde været på kant med både retsplejeloven og straffeloven. Og arbejdet har flere gange kunnet koste ham livet.

I dette foredrag tager han publikum med ind i en verden af hårdkogte kriminelle og personer fra samfundets mørkeste afkroge, som man normalt ikke hører om.

Livet som narkobetjent og undercoveragent sætter sine spor

René Dahl Andersen fortæller om sit liv som betjent i uropatruljen, hvor moralen og loven ofte gled i baggrunden for de hårdhændede og udsatte betjente. Men det sætter spor, når man som René Dahl Andersen har mere end 12 års tjeneste som narkobetjent samt mere end seks år som undercoveragent for både den danske og for udenlandske efterretningstjenester bag sig. For man er vidne til noget, de færreste ser. René Dahl Andersen har fx ”arbejdet sammen” med nogle af de mest hardcore kriminelle og dermed levet et ualmindeligt farligt liv.

Du kan med andre ord forvente et råt, ærligt, topspændende og lidt skræmmende foredrag i MCH Herning Kongrescenter 28. november. For det skal både handle om alt det gode i mennesket, og hvad mennesker kan være i stand til.