Rikke Østergaard
Rikke Østergaard

Rikke Østergaard

Vi havde en fest, men så kom Preben!

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 31. januar 2024 kl. 19:00

 Køb billet

Fra kr. 314,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens buffet kr. 295,- eller Husets burger med sprøde pommes kr. 165,- og Nem Pause kr. 85,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Rikke Østergaard gør Herning klogere på social intelligens

Mange af os kender det. Hvis man er sammen med en person, der er stresset, smitter det. Men er man omvendt sammen med en kollega, som er i godt humør og motiveret, så smitter det lige så meget. I dette oplysende foredrag i MCH Herning Kongrescenter giver Rikke Østergaard, som er forfatter til bogen ’Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben’, en introduktion til den nyeste forskning omkring social intelligens, og hvordan vi mennesker smitter hinanden med vores følelser og humør.

Stress og følelsesforurening

Stress på de danske arbejdspladser fylder meget i den offentlige debat, men i dette foredrag i Herning gør Rikke Østergaard, som er mental sundhedsekspert, ledelsesrådgiver, sociolog og ekspert i mindfulness, op med den gængse opfattelse af stress. Når der er stress i en virksomhed, handler det nemlig langt oftere om dårlig stemning på arbejdspladsen end for stort arbejdspres. I foredraget giver hun brugbare redskaber til at beskytte sig selv mod at blive smittet af andres stress og dårlige humør, ændre stemningen både på arbejdet og privat fra negativ til positiv og undgå følelsesmæssig forurening på arbejdspladsen.

Bliv klogere på dig selv og dine kollegaer, når Rikke Østergaard lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter.

Om Rikke Østergaard

Med sin baggrund som mental sundhedsekspert, ledelsesrådgiver, sociolog og ekspert i mindfulness har Rikke Østergaard specialiseret sig i stress, konfliktløsning, samarbejde, mindfulness og ikke mindst arbejdsglæde. Hun er Danmarks første erhvervssociolog og fungerer som gæsteunderviser på University of Sydneys lederakademi. Hun er også forfatter til flere bøger, og altså senest bestselleren ”Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben” (februar 2021).