Speedway Kongerne
Speedway Kongerne

Speedway Kongerne

KONGERNES FALD – FORSONINGEN

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 4. maj 2021 kl. 19:00

 Køb billet

Billetter
Fra kr. 329,- 

VIP kr.: 1029,- ( inkl. Meet&Greet samt let tapasanretning (ekskl. drikkevarer)) – Tapas er fra 17.00-18.30 i Cabaretsalen

Billetter sælges via Tikko.dk

 

 

 

 


Oplev speedway-legender Erik Gundersen, Ole Olsen og Hans Nielsen

De var stjerner op gennem 70'erne og 80'erne og var blandt de bedste i verden. Ole Olsen, Erik Gundersen og Hans Nielsen ser tilbage på dansk speedways storhedstid, og på de dramatiske stridigheder der opstod, da de tre ærkerivaler blev bragende uvenner. De tre speedwaylegender drager nu på en landsomfattende foredragsturné, i forsøget på – en gang for alle - at begrave de stridigheder, som kastede lange skygger over en af Danmarkshistoriens mest succesrige sportslige epoker.

Historien om dansk speedways storhedstid handler også om et nært bånd mellem tre stolte mænd, en sønderjyde, en vestjyde og en nordjyde. I takt med tiden, og den store succes, skiftede det fra venskab til iskold rivalisering – båret af deres ambition om at blive den bedste og vinde guld til Danmark. De tre speedwaylegender fortæller om deres interne magtkampe, venskaber, ambitioner og vindermentalitet. Om deres håb og drømme - og om den tragiske ulykke der ramte Erik Gundersen i 1989.

Glæd dig til en underholdende og livsbekræftende aften, hvor vi hylder kongerne af dansk speedway.

Foredraget kan opleves i MCH Herning Kongrescenter tirsdag 4. maj 2021.

Arrangør: TIKKO

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer