Thomas Blachman
Thomas Blachman

Thomas Blachman

Succes – hvad fanden er det?

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 5. februar 2020 kl. 19:00

 Køb billet

Kr. 289,-

Billetterne sælges via Ticketmaster, samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Fri placering i salen.

 

 

 


Thomas Blachman gæster Herning med interaktivt foredrag

Vi er alle på jagt efter succes i livet, og målet er at lykkes. Men lykkes med hvad? Og hvad fanden er succes? Det spørger vi Thomas Blachman om, når han gæster MCH Herning Kongrescenter 5. februar 2020 med sit nye foredrag ”Succes – hvad fanden er det?”.

Når Thomas Blachman går på scenen i Herning, vil det være i et interaktivt foredrag, hvor både interviewerens og publikums spørgsmål i høj grad er med til at sætte dagsordenen. Thomas Blachman vil sætte gang i de omvendte tankebaner og skubbe til publikums forestillinger om begrebet succes.

Dagsordensættende dommer

Thomas Blachman er kendt for mange ting – blandt andet som musiker, komponist, producer, Grammy-vinder, foredragsholder og ikke mindst fra X Factor, hvor han siden 2008 har ageret dommer i underholdningsprogrammet. Han er ikke bleg for at sige sin mening og med sine kontante udtalelser, stærke holdninger og gennemslagskraftige karakter er Thomas Blachman ofte et samtaleemne i den danske befolkning.

I 2018 skrev Thomas Blachman oprørsbiografien ”Det kolossale menneske”, hvori den nu 56-årige multikunstner kaldte til generationsoprør. Næsten 10 år senere var Thomas Blachman aktuel med bogen ”Længe leve den kreative masse – beføjelser til ungdommen”. Et opråb til de unge om at dyrke kreativiteten og et forslag om at sætte idégenering på skemaet i folkeskolen.

Publikum i MCH Herning Kongrescenter kan således se frem til muligheden for at interagere med en debatlysten Blachman, når succes-begrebet sættes under lup.

Det interaktive foredrag med Thomas Blachman kan opleves onsdag 5. februar 2020 i MCH Herning Kongrescenter.

ARRANGØR: ModTil

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer