Thomas Rathsack
Thomas Rathsack

Thomas Rathsack

Jæger – i krig med eliten

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 27. maj 2021 kl. 19:00

 Køb billet

Fra kr. 289,-

 

Billetter sælges via Tikko.dk

 

 

 

 

 

 


Spændende foredrag med tidligere jægersoldat Thomas Rathsack

Kom med Thomas Rathsack på en nervepirrende rejse tilbage til hans tid som jægersoldat udsendt på farlige missioner, når han gæster MCH Herning Kongrescenter 27. maj 2021.

Thomas Rathsack tager publikum med bag fjendens linjer i krigshærgede lande og til Baghdads blodige gader, hvor han som livvagt adskillige gange var tæt på at miste livet. Han vil berette om Taliban-regimet indefra, om minerydning i Tjetjenien og Afghanistan, hvor han udførte farlige sprængningsoperationer af landminer, granater og bomber under skarp kontrol af Taliban-regimet.

Thomas Rathsack fortæller levende og passioneret om sin karriere, der startede med den årelange forberedelse til de benhårde optagelsesprøver, han sled sig igennem for at blive optaget i Jægerkorpset. Et job, der kræver mental styrke af særlig karakter samt en stålsat vilje. Senere fulgte en risikofyldt træning og uddannelse i korpsets patruljer, hvor Rathsack også flere gange var tæt på at miste livet.

Jægersoldat med amerikansk udmærkelse
Thomas Rathsack blev sergent i Den Kongelige Livgarde i 1986, og fire år senere blev han optaget i Jægerkorpset, hvor han gjorde tjeneste indtil 1994 og igen i 2001 og frem til 2008, hvor han deltog i en række specialoperationer i Irak og Afghanistan. Han har blandt andet modtaget den højeste amerikanske enhedsudmærkelse, ’Presidential Unit Citation’, efter deltagelse i Task Force K-BAR i Afghanistan.

Den tidligere jægersoldat udgav i 2009 sin selvbiografi ’Jæger – i krig med eliten’, som er blevet solgt i over 250.000 eksemplarer på flere forskellige sprog. Siden har han udgivet fire spændingsromaner om jægersoldaten Michael Plessner samt bogen ’Stærk Under Pres’, der handler om at præstere under pres og stress.

Glæd dig til en levende og fascinerende beretning om en risikofyldt tid, som Thomas Rathsack ser tilbage på som de bedste 11 år af sit liv.

Foredraget kan opleves i MCH Herning Kongrescenter onsdag 27. maj 2021.

ARRANGØR: TIKKO

 

COVID-19 INFO
Foredrag med op til 500 siddende personer.
Læs mere om, hvordan vi skaber trygge rammer til arrangementet med TrygtMCH – klik på logoet herover på siden.