Tyvstart på Formel 1-sæsonen
Tyvstart på Formel 1-sæsonen

Tyvstart på Formel 1-sæsonen

Foredrag med Jens Hansen og John Nielsen

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 1. marts 2023 kl. 19:00

 Køb billet

KR. 274,-


Gør dig klar til den nye Formel 1-sæson med foredrag i Herning

Så er der godt nyt til alle Formel 1-fans, der gerne vil være helt up to date med sporten, nemlig foredraget ’Tyvstart på Formel 1-sæsonen 2023’ i MCH Herning Kongrescenter, som finder sted 1. marts 2023. Her vil Formel 1-kommentatorerne og -eksperterne John Nielsen og Jens Hansen fra TV3 Sport give deres bud på, hvad vi kan forvente af den kommende sæsons dramaer på Formel 1-banerne.

For der er masser af spørgsmål og spænding: Hvordan vil det gå Kevin Magnussen og Haas i 2023-sæsonen? Vinder Vestrappen og Red Bull igen? Er det Ferrari eller Mercedes, der bliver den største udfordrer i den nye sæson. Alt det og meget mere vil de to kommentatorer komme ind på.

Interessen for Formel 1 er enorm

Mange danskere har fået øjnene op for dramaet i sporten, såvel fighten mellem kørerne på banen som mudderkastningen mellem teamcheferne i medierne og de mange fascinerende detaljer om racerne. Denne interesse vil John Nielsen og Jens Hansen gerne fodre med endnu mere viden om sporten med de hvinende dæk.

- Vi dykker ned i de dramaer og detaljer, som vi selv mener er de allermest fascinerende. Der er næsten altid forklaringer og historier bag dramaerne, som de færreste kender, og dem vil vi rigtigt gerne dele med alle de danske Formel 1-fans, siger den tidligere Le Mans-vinder John Nielsen, der i 2023 sidder bag mikrofonen til sin 13. Formel 1-sæson.

Jens Hansen, der siden 2009 har kommenteret over 250 Formel 1-løb på TV3+, tilføjer:
- Jeg er sikker på, at Red Bull bliver udfordret meget mere i 2023, end det var tilfældet i den forgangne sæson. Derfor glæder vi os til at fortælle om alle de små ting, som vi forventer bliver afgørende hen over de 24 løb i 2023. Samtidig har vi fundet nogle historiske øjeblikke, som i vores øjne allerede peger frem mod den nye sæson. Kort sagt bliver det en aften i krydsfelten mellem anekdoter, holdninger og nørderi.

Foredraget er til for publikums skyld. Derfor bliver der også lejlighed til at stille spørgsmål undervejs.