A Tribute To Dire Straits
A Tribute To Dire Straits

A Tribute To Dire Straits

Greatest Hits Tour

MCH Herning Kongrescenter

fredag 13. oktober 2023 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 325,- 

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens lækre buffet kr. 295,- og Nem Pause kr. 85,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Hyldestkoncert: Rock med på Dire Straits allerstørste hits i Herning

Glæd dig til en enestående hyldestkoncert til Dire Straits i MCH Herning Kongrescenter 13. oktober 2023. Her kan du genopleve nogle af de allerbedste hits fra et af 80’ernes største bands, når det anmelderroste svenske tribute-band, A Tribute to Dire Straits, vækker de helt store klassikere som ’Sultans of Swing’, ’Money for Nothing’, ’Walf of Life’ og ’Romeo and Juliet’ til live.

Det britiske rockband Dire Straits blev i 1977 dannet af Mark Knopfler, John Illsley, David Knopfler og Pick Withers og blev sidenhen en sand verdenssucces. Gruppens bedst sælgende album ’Brother in Arms’ var det første album, som solgte over en million plader i det dengang nye CD-format.

Dire Straits gik i opløsning i 1995, men musikken lever i den grad videre takket være A Tribute to Dire Straits, som med sin imponerende hyldestkoncert har begejstret tusindvis af fans.

A Tribute to Dire Straits har i Sverige spillet for fulde huse med deres ’Brothers in Arms’-tour, og når det talentfulde tribute-band lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter til oktober, er det for tredje gang. De har sidenhen finpudset showet, og bandet garanterer, at det bliver deres største og bedste koncert til dato.

Det skriver medierne:

"A Tribute to Dire Straits is high standard" - Corren

"Stefan Jonsson's guitar game is phenomenal" - The Barometer

"The World's Best Interpreter of Dire Straits" - Västerviks newspaper