A Tribute To Dire Straits
A Tribute To Dire Straits

A Tribute To Dire Straits

On The Swedish Night

MCH Herning Kongrescenter

fredag 28. september 2018 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 250,-

Spisning i MCH Herning Kongrescenter
Prøv vores lækre buffet til kr. 245.-  
Spisning denne aften foregår i lokale 4 på 1. sal.

Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord fra kl. 17.00.

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

 

 


Dire Straits Tribute koncert i Herning

Efter udsolgte spillesteder rundt om i Sverige i flere år gæster hyldestkoncerten "A Tribute To Dire Straits - On The Swedish Night" MCH Herning Kongrescenter fredag 28. september 2018.

- Vi har gjort det i seks år nu, men vi er stadig overvældede af publikums fantastiske modtagelse, siger solo guitarist Stefan Jonsson.

Nu har alle der elsker Mark Knopfler, og hans gamle band, Dire Straits, noget at se frem til. Titlen ”On The Swedish Night” refererer til Dire Straits populære live album ”On The Night”. 

En hyldest til Dire Straits

Det hele begyndte som en sjov ting på en café i artisternes hjemby for seks år siden. Bandet, bestående af Totte Rajamäki, Stefan Jonsson, Sven Hammarström, Ola Johansson, Janne Stål og Martin Lindqvist, ønskede at skabe en lokal musikscene i deres hjemby.
Resultatet blev en hyldest til Dire Straits. Men det var ikke bare et lokalt fænomen, i dag turnerer de meget og roses af såvel publikum som kritikere for deres fortolkninger af Mark Knopflers legendariske band. Forud for den kommende tour lover bandet at levere den bedste hyldest til Dire Straits nogensinde. 

Dire Straits - en verdenssucces

Dire Straits blev dannet af Mark Knopfler, John Illsey, David Knopfler og Pick Withers i 1977 og blev en verdens succes. Under deres verdensturné i 1985-1986 blev der solgt 3 millioner billetter, og bandet solgte over 100 millioner albums med hits som ”Sultans of swing”, Walk of Life” og ”Money for nothing”. Dire Straits, mest solgte album ”Brothers in Arms”, der blev udgivet i 1985, var det første album til at sælge over 1 million eksemplarer af det nye CD-format. 

Bandet blev opløst i 1995, men deres hits overlever gennem hyldestkoncerten ”A Tribute to Dire Straits”.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer