Årets Store Nytårskoncert
Årets Store Nytårskoncert

Årets Store Nytårskoncert

med Kaya Brüel, Anders Blichfeldt og Frederikke Kampmann

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 17. januar 2024 kl. 19:00

 Køb billet

KR. 260,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens lækre Nytårstapas kr. 195,- og Nem Pause kr. 89,-.

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Årets store nytårskoncert byder på festlig musik med Blichfeldt, Brüel og Kampmann

Traditionen tro skydes det nye år i gang med ’Årets store nytårskoncert’ i MCH Herning Kongrescenter. Og 2024 er ikke en undtagelse. Den populære nytårskoncert fylder altid salen med dejlige toner, herlig stemning og et begejstret og festligt publikum. Årets solister er Anders Blichfeldt, Kaya Brüel og Frederikke Kampmann, og de akkompagneres af Promenadeorkesteret under ledelse af Bjørn Hyrup.

Anders Blichfeldt, som er kendt fra bandet Big Fat Snake og desuden som succesfuld solist, tog Herning med storm, da han i foråret 2023 spillede en af hovedrollerne i MCH’s egenproducerede musical ”We Will Rock You” i MCH Herning Kongrescenter. Her har han også talrige gange spillet populære julekoncerter.

Kaya Brüel er en etableret sanger med flere udgivelser i bagagen, som desuden har medvirket i såvel film som teater og musicals. Hele Danmark lærte hende at kende og nød hendes selskab i 2020, da hun under coronapandemien var vært på programmet ’Morgensang på DR’ sammen med Ole Kibsgaard.

Frederikke Kampmann er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og fra Musik und Kunst Privatuniversität der Stadt Wien. I 2008 havde hun sin professionelle debut som Euridice i ’L’Orfeo’ på Valdemars Slot, og i 2011 sang hun Joanna i ’Sweeney Todd’ på Aarhus Teater. Hun har sunget talrige kendte værker og med flere store symfoniorkestre. For tiden er hun bosat i Wien, hvor hun synger en masse klassiske roller. Frederikke Kampmann har modtaget flere legater og priser, heriblandt fra Beckett-Fonden, Kongehuset og Operasangerinde Betty Bevalds legat.

Sammen ser de tre talentfulde sangere frem til at give publikum en rigtig festlig musikalsk start på det nye år.

Glæd dig til et festfyrværkeri af en koncert med musik og stemning, der skyder 2024 i gang med manér.