Årets Store Nytårskoncert 2025
Årets Store Nytårskoncert 2025

Årets Store Nytårskoncert 2025

Med Promenadeorkesteret, Stig Rossen, Susanne Elmark & Xenia Lach-Nielsen

MCH Herning Kongrescenter

søndag 19. januar 2025 kl. 15:30

 Køb billet

KR. 275,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens Nytårstapas kr. 225,-, Nytårspose kr. 95,- eller Nem Pause 110 ,-

Køb spisning, Nytårspose og Nem Pause nedenfor


Årets Store Nytårskoncert byder på festlig musik med Stig Rossen, Susanne Elmark og Xenia Lach-Nielsen

Traditionen tro skydes det nye år i gang med ’Årets Store Nytårskoncert’ i MCH Herning Kongrescenter. Og 2025 er heller ikke en undtagelse - den populære nytårskoncert fylder nemlig Teatersalen med medrivende toner, skøn stemning og et begejstret publikum 19. januar 2025.

Årets solister er Stig Rossen, Susanne Elmark og Xenia Lach-Nielsen, og de akkompagneres af det velspillende Promenadeorkesteret.

Talentfulde solister til Årets Store Nytårskoncert 2025

Stig Rossen er en succesfuld solist, som mestret alt fra revy, musical og komedie. Han er et velkendt ansigt i Herning, hvor han talrige gange har spillet populære julekoncerter i MCH Herning Kongrescenter. Den danske sopran Susanne Elmark er en af de allerstørste internationale klassiske sangere fra Danmark. Hun har en imponerende international musikkarriere og har sunget på de største scener både i udlandet og herhjemme. Xenia Lach-Nielsen er både sanger, musicalstjerne og skuespiller. Hun er uddannet som sangcoach og har medvirket i en lang række musicals – blandt andet i ’Den eneste ene – the musical’ (2005), ’Den Skaldede Frisør’ (2020) og senest ’MARGRETHE’ (2023).

Sammen ser de tre dygtige sangere frem til at give publikum en festlig og musikalsk start på det nye år.

Glæd dig derfor til et festfyrværkeri af en koncert med festlig musik og høj stemning, der skyder 2025 i gang med manér 19. januar 2025 i MCH Herning Kongrescenter.