THE SHOW
THE SHOW

THE SHOW

A tribute to ABBA

MCH Herning Kongrescenter

søndag 31. oktober 2021 kl. 20:00

 Køb billet

Fra kr. 400,-  

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,tlf. 9926 9999.

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen - du kan tilkøbe menu, når du køber billet.

 

 


ABBA-hyldestshow gæster igen Herning

Bedste ABBA siden ABBA (citat af: The Official International ABBA Fan Club)

"THE SHOW – A Tribute To ABBA" - har siden 2001 turneret kloden rundt for fulde sale i ikke mindre end 50 lande, på fem kontinenter, og har desuden optrådt på legendariske spillesteder som Royal Albert Hall, Wembley Arena og Hollywood Bowl. Showet har optrådt Live seks gange så meget som de originale ABBA nåede i deres karriere.

Det eneste ABBA show med originale musikere
Showet er helt unikt sammensat. Med på scenen er musikere fra det originale ABBA - blandt andet Ulf Andersson på saxofon. I alt 25 musikere og sangere sætter gang i festen - inklusiv "The London Symphonic Rock Orchestra" dirigeret af Matthew Freeman. En stjernedirigent, der har optrådt med musikpersonligheder som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard. De slår tonen an til en uforglemmelig aften for hele familien.

Legendernes fest
ABBA er musikhistoriens største og mest sælgende popband efter The Beatles, og er for længst gået over i pophistorien. "THE SHOW – A Tribute To ABBA" hylder de fire succesfulde svenskere med en koncert, du måske allerede har set på TV. I Sao Paulo Brasilien samlede showet 70.000 publikummer til bare én koncert. Nu er showet endelig tilbage i din by, så gå ikke glip af en oplevelse udover det sædvanlige.

Det største ABBA show – med hit efter hit efter hit
På scenen i "THE SHOW – A Tribute To ABBA" står fire nye fascinerende svenskere, der synger som en drøm med den helt rigtige svensk/engelske accent i bandet "Waterloo". De formår at skabe den helt unikke ABBA-stemning fra showets start til slut blandt andet iført original design af de ikoniske glam-kostumer med glimmer og plateaustøvler. ABBA er og bliver uden sammenligning det største popband. Deres syng med hitliste lige fra "Dancing Queen" til "Mamma Mia" og "Money, Money, Money" stopper aldrig, og har holdt i tre generationer fra København til Kathmandu

Du kan opleve "THE SHOW - A Tribute To ABBA" i MCH Herning Kongrescenter 31. oktober 2021.