Absolute Bass
Absolute Bass

Absolute Bass

Jenny Berggren from Ace of Base, DJ Aligator og Yepha & Hampenberg

MCH Herning Kongrescenter

+ Resident DJ

lørdag 18. februar 2023 kl. 21:00

 Køb billet

KR. 350,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Adgang til VIP-lounge med øl, vin og drinks ad libitum samt natmad og snacks, kr. 595,-

OBS! VIP-billetten er kun gyldig sammen med en koncertbillet

Tilkøb VIP-billet på dette link.


Absolute Bass tilbage med nyt line-up

Baselskende publikummer kan atter se frem til en rytmetung festaften med ’Absolute Bass’, når konceptet vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter 18. februar. Ace of Base-forsangeren Jenny Berggren, DJ Aligator og Yepha & Hampenberg står for aftenens rytmer.

Der blev skruet godt op under festen i sensommeren 2021, da ’Absolute Bass’ debuterede med en stuvende fuld koncertsal med 2.400 feststemte publikummer i MCH Herning Kongrescenter. Nu vender formatet tilbage med nye basbegejstrede artister. Konceptet er det samme – nostalgiske genhør med elektroniske hits og dans.

Festligt line-up

Der venter publikum et basstungt vanvidscirkus, når DJ Aligator igen tordner frem på scenen til Absolute Bass. For mere end 20 år siden udsendte den nu verdenskendte DJ den originale ’The Whistle Song’. Sangen blev en enorm succes og solgte mere end en million enheder. Senest har sangen fået nyt liv med titlen ’The Whistle’, der er kommet til i samarbejde med de internationale super DJ’s Steve Aoki og Timmy Trumpet. 

Herefter optræder den verdenskendte popsanger Jenny Berggren, der udgjorde den kvindelige vokal i det storhittende svenske 90’er-band ACE OF BASE, som står bag megahits som ’All That She Wants’ og ’The Sign’. Til ’Absolute Bass’ optræder Jenny Berggren solo med succesbandets numre.

Duoen Yepha & Hampenberg runder aftenen af med festhits som ’Skub Til Taget’ og ’Det Stikker Helt Af’, der siden 10’erne har sat gang i dansegulvene landet over. Mellem artisternes optrædener sørger en house-DJ for rytmerne i salen.

Absolute Bass ft. Jenny fra Ace of Base, DJ Aligator og Yepha & Hampenberg kan opleves i MCH Herning Kongrescenter lørdag 18. februar 2022.

Udvidet barkapacitet

På baggrund af erfaringerne fra sidste gang, vil vi i år naturligvis også udvide kapaciteten i barerne på aftenen, så ingen gæster kommer til at mangle noget.

Vil du være VIP gæst?

I 2023-udgaven er det desuden muligt at købe en VIP-oplevelse i et særskilt loungeområde udenfor koncertsalen med ad libitum-drikkevarer, snacks og natmad sidst på aftenen. Der serveres fadøl, husets vin, sodavand og udvalgte drinks hele aftenen i loungeområdet fra en time før koncertstart til slut. Det er muligt at medbringe en drikkevare ad gangen fra området ind i koncertsalen. Billetten kan tilkøbes, når du køber billet til koncerten.

OBS: Billetten til VIP-lounge gælder ikke til koncerten. Koncertbilletten skal købes separat.