Absolute Bass Vol. 3
Absolute Bass Vol. 3

Absolute Bass Vol. 3

ItaloBrothers, Faustix, DJ Aligator

MCH Herning Kongrescenter

+ Resident DJ

lørdag 2. marts 2024 kl. 21:00

 Køb billet

ABSOLUTE BASS vol. 3 KR. 350,-
DOUBLE BASS Vol. 3 + vol. 4 KR. 550,-

UDVID OPLEVELSEN MED

Adgang til VIP-lounge med øl, vin og drinks ad libitum samt natmad og snacks, kr. 645,-
OBS! VIP-billetten er kun gyldig sammen med en koncertbillet

Start aftenen med

Restaurant Teater Kælderens populære burgermenu kr. 175,-


ItaloBrothers, Faustix og DJ Aligator indtager DJ-pulten til Absolute Bass Vol. 3 i Herning

Du er garanteret et brag af en dansefest med elektroniske kæmpehits, når 'Absolute Bass Vol. 3' finder sted lørdag 2. marts 2024 i MCH Herning Kongrescenter. Glæd dig til at opleve tyske ItaloBrothers, der har over en million streams på Spotify, danske Faustix, som har masser af priser og imponerende liveshows i bagagen, og en af Danmarks bedst sælgende DJ’s, DJ Aligator.

Sammen vil de populære artister kickstarte foråret på bedste manér, når de til marts besøger Herning. Her vil de mikse og levere medrivende dansemusik tilsat masser af basrytmer. Som gæst kan du se frem til at danse med armene over hovedet til elektronisk dance-musik og eurodance-musik fra 00’erne og frem.

Tag med til en sublim dansefest, som du og dine venner nødigt vil gå glip af.

Dobbelt op på succes-koncert i Herning

Absolute Bass-konceptet har været et trækplaster siden første koncert i 2021, hvor feststemte gæster i en stuvende fuld koncertsal dansede til og skrålede med på gamle kendinge med heftige basrytmer. I 2024 gentages succesen ikke bare én, men hele to gange. Udover forårets dansekoncert 'Absolute Bass Vol. 3' kan du se frem til efterårets udgave 'Absolute Bass Vol. 4' lørdag 9. november 2024, hvor DJ SASH!, Basshunter og pop/dance/techno-bandet Barcode Brothers står bag pulten. 

Vil du være VIP gæst?

Det er muligt at købe adgang til et særskilt loungeområde inde i Koncertsalen med ad libitum-drikkevarer, snacks og natmad sidst på aftenen. Der serveres fadøl, husets vin, sodavand og udvalgte drinks hele aftenen i loungeområdet fra en time før koncertstart til slut. Det er muligt at medbringe én drikkevare ad gangen ud fra området.
Billetten kan tilkøbes, når du køber billet til koncerten.

OBS: Billetten til VIP-lounge gælder ikke til koncerten. Koncertbilletten skal købes separat.