Alex Vargas
Alex Vargas

Alex Vargas

Efterårstour

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 12. november 2020 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 350,- 

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET"
 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9999.


Alex Vargas præsenterer hitparade til koncert i Herning

Der er en stor oplevelse i vente for alle midtjyske Alex Vargas-fans, når den pladeaktuelle hitmager giver koncert i MCH Herning Kongrescenter i efteråret 2020 efter et produktivt 2019 med udgivelse af hele tre EP’er.

Sidst Alex Vargas gav koncert i MCH Herning Kongrescenter var i december 2018, og nu får publikum i Herning atter mulighed for at opleve Alex Vargas’ karakteristiske vokal og gennemslagskraftige lyd.

Det er dog ikke fordi, Alex Vargas har ligget på den lade side, siden han sidste gang begejstrede Herning og MCH Herning Kongrescenter. Med udgivelsen af tre nye EP’er og turnéer i både ind- og udland er Alex Vargas højaktuel. Oven i dette kan lægges et julecover af nummeret ’River’ og flere udsolgte koncerter.

Egoet har været Vargas’ primære fokus i 2019 med udgivelsen af ’superEGO’, ’EGOtrip’ og ’EGOmaniac’, hvor kunstneren dykker ned i egoet, udvikler sin sangskrivning og udforsker forskellige facetter af sig selv.

Med sit altoverskyggende talent og imponerende koncerter i bagagen er én ting sikkert: Alex Vargas er en artist, der skal opleves live.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer