Anders Blichfeldt
Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt

Min Allerbedste Jul

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 9. december 2023 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 325,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens lækre buffet kr. 295,- og Nem Pause kr. 85,- 

Køb spisning og nem pause nedenfor


Anders Blichfeldt vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter

Traditionen tro pakker Anders Blichfeldt julebussen igen i år, når han 9. december 2023 besøger Herning med sin julekoncert. Denne gang venter der en ekstra god julegave med til både publikum - og Anders selv.

Alma Blichfeldt – Anders’ datter - har nemlig sagt ja til at være med efter 3 års pause. Nu er hun tilbage, og det kommer publikum til at nyde godt af. Alma deltog sammen med Anders i Toppen af Poppen som special gæst på sangen ‘Si’ du ka’ li’ mig’, hvor hun var med til at løfte Tøsedrengenes klassiker til et nyt niveau. Sideløbende med gymnasiet har hun arbejdet seriøst videre med sin stemme, der i dag står endnu skarpere.

Julekoncerten 2023 bliver en mere traditionel en af slagsen, hvor det umiddelbare, det nære og det hjertelige ved julen er i højsædet. “Jeg glæder mig til at vende tilbage til en mere enkel og traditionel julekoncert med dygtige musikere på scenen, og jeg kan love, at det bliver et velspillende ensemble,” siger Anders Blichfeldt og tilføjer: “Og så glæder jeg mig helt vildt til at stå på scenen med Alma igen og ikke mindst til en masse tid sammen med hende på landevejen.”

Alma glæder sig også til at skulle afsted med “Den Gamle”:
 “Det bliver dejligt at spille julekoncerter igen. Jeg har savnet det, men har ikke haft tid til at være med de seneste år. I 2023 har jeg valgt at holde fri, inden jeg starter min uddannelse, så da min far spurgte, om jeg havde lyst til at være med igen, var jeg ikke i tvivl - selvfølgelig skulle vi på juleturné sammen.”

Se frem til en hjertelig, traditionsrig og hyggelig julekoncert, når to generationer Blichfeldt samles til et brag af en julekoncert i MCH Herning Kongrescenter 9. december 2023.