André Rieu 2023
André Rieu 2023

André Rieu 2023

Koncert

Jyske Bank Boxen

lørdag 17. juni 2023 kl. 19:30

 Køb billet

Fra kr. 600,- til 995,-

Kørestol med ledsager: kr. 850,- 

Alle priser er inkl. gebyr og der er et limit på 8 billetter pr. kunde.

Billetter kan købes via Ticketmaster.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter tel.nr. 9926 9999
Ingen reservationer, kun direkte salg.


Spisemuligheder forud for koncerten - se venligst længere nede på siden.

 


Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk, Livenation.dk, Andrerieu.com og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

Violin-superstjernen André Rieu vender tilbage til Jyske Bank Boxen

Den ultrapopulære hollænder André Rieu, der siden 2001 har spillet ni koncerter i Herning for i alt 70.000 publikummer, vender tilbage til en tiende omgang, når han sammen med sit 60 mand store Johann Strauss-orkester gæster Jyske Bank Boxen 17. juni 2023.
 
Violinvirtuosen André Rieu er en højt elsket herre i Danmark, hvor han tæt på årligt trækker tusindvis af fans til sine koncerter i Jyske Bank Boxen. Og nu melder han sig klar til endnu et besøg i multiarenaen, som han kender så godt, og som han således med stor forventningsglæde vender tilbage til næste sommer.

- Følelser er nøglen. Alle er velkomne til mine koncerter. Vi åbner vores hjerter for publikum, og publikum åbner deres hjerter for os. Hver aften ser mit orkester og jeg folk danse og synge i gangene, entusiastiske og ubekymrede. Sammen tilbringer vi aftener, som vi ikke glemmer. Når folk skriver til mig, at de har brug for to uger til at komme ned efter mine koncerter, gør det mig til den lykkeligste mand i verden, udtaler André Rieu.

Og spilleglæden er åbenlys for enhver, når den mildest talt succesfulde musiker indtager scenen. Hans koncerter er romantiske og glade og udgøres af en blanding af lette klassikere, valse, musik fra film og opera samt popsange fremført af hans Johann Strauss-orkester – det største private orkester i verden, som han etablerede i 1987.
Beundret af flere årsager.

Glæden er også betragtelig hos administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen, der både beundrer André Rieu for hans musik og evne til gang på gang at sprede glæde blandt sine utallige fans.

- Det er en særlig glæde at kunne byde André Rieu velkommen i MCH-universet for tiende gang siden 2001 til stor fornøjelse for hans dejlige, feststemte og tusindtallige publikum. Jeg er personligt imponeret over Rieus faglige kunnen som artist, entertainer og violinvirtuos – og fascineret af, hvordan han hvert eneste år formår at fremkalde smil og tryllebinde en halv million mennesker på sin verdensturné. Rieus seneste optræden i en tætpakket Jyske Bank Boxen tidligere i år var i særdeleshed ingen undtagelse, og vi ser alle frem til et rigtig godt gensyn i juni måned næste år, lyder det fra Georg Sørensen.

Et sceneshow langt ud over det sædvanlige
André Rieu har gjort klassisk musik tilgængelig for millioner af mennesker verden over, og hans turnéer udkonkurrerer jævnligt verdens største pop- og rockstjerner. Koncerterne er visuelle godbidder – lige fra synet af ham og hans musikere, der kommer ind gennem mængden og op på scenen i begyndelsen af koncerten, til de overdådige kostumer og den store skærm bag orkestret, der viser smukke billeder skræddersyet til hver sang. En magisk oplevelse for hele familien.

Også på andre platforme gør André Rieu sig i dén grad gældende: Hans YouTube-videoer har nået langt over en milliard visninger, og ni millioner fans følger ham på Facebook. Dertil kommer, at han har solgt over 40 millioner albums på verdensplan.