André Rieu 2021
André Rieu 2021

André Rieu 2021

Koncert

Jyske Bank Boxen

fredag 28. maj 2021 kl. 20:00

 Køb billet

Siddekoncert.

Priskategori 1: Kr. 950 ,-
Priskategori 2: Kr. 795,-
Priskategori 3: Kr. 695,-
Priskategori 4: Kr. 585,-

Kørestol med ledsager: Kr. 795,- 

Max 10 billetter pr køber.
Kun direkte salg, ingen reservationer.

Billetsalg via ticketmaster.dk, livenation.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, Tlf. 9926 9999.


Spisemuligheder forud for koncerten - se venligst længere nede på siden.

 


Koncerten med André Rieu der oprindeligt var planlagt til lørdag 31. oktober udskydes til fredag 28. maj 2021. 
 
Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed. 
 
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet som vil være gyldig til den nye koncert med André Rieu. 
 
André Rieu udtaler: ’Kære venner i Danmark! Mit orkester og jeg havde set frem til at optræde for jer i år, men sikkerheden for jer, musikerne og mit team, som alle er en del af den store André Rieu familien, er vigtigst. Vi ser nu frem til at se jer alle i maj 2021 i Danmark – vi kan næsten ikke vente! Pas på jer selv. De kærligste hilsener fra Maastricht!’

_______________________________________________________________________________________________________

Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk, Livenation.dk, Andrerieu.com og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

André Rieu kommer tilbage til Danmark og Herning i 2021.

Da André Rieu indtog scenen i Jyske Bank Boxen i 2019, var det til stående klapsalver. Det store orkester, de mange, flotte instrumenter og imponerende kostumer var et helt show i sig selv, og begejstringen varede ved igennem hele koncerten, hvor musik, sceneshow og optræden blev ved med at overraske.
 
Kombinationen af verdensberømte, romantiske og sjælfulde melodier, såvel som utallige overraskelser og humoristiske indslag gør André Rieu til en af de mest populære musikere i nyere tid. Når kunstneren optræder i Jyske Bank Boxen 28. maj 2021 bliver det endnu engang med et brag af show.
 
Stort verdensnavn
Sammen med sit 60-mand store Johann Strauss-orkester, det største private orkester i verden, har André Rieu turneret verden rundt i over 30 år. Han er kendt som 'King of Waltz' fra Mexico til Australien og spiller for flere end 600.000 publikummer om året. Det er flere end superstjerner som Bruno Mars, AC/DC og Rihanna. André Rieu har solgt flere end 40 millioner CD'er og DVD'er, haft flere end 30 #1 hits og fået flere end 500 platinalbums. André Rieu er en ægte 'Maestro of the masses', som New York Times engang skrev, og i Danmark har kunstneren også en trofast fanskare, som han glæder sig til at optræde for igen.
 
- Mit orkester og jeg er begejstrede over at vende retur til Danmark. Musik og især valsen er en meget vigtig del af mit liv. Jeg ser frem til at tilbringe en vidunderlig aften i Herning med vores elskede danske fans, og jeg håber, at vi får hele salen til at danse, siger André Rieu.
 
Trofast dansk fanskare og finurlige overraskelser
I MCH er begejstringen også stor over gensynet med den charmerende hollænder, der lige har fejret 70-års fødselsdag. I hjembyen Maastricht strømmer trofaste fans år efter år til André Rieus traditionsrige udendørskoncerter, og i Danmark er kunstnerens besøg også en begivenhed, mange ser frem til.
 
- Vi glæder os sammen med de mange fans over, at André Rieu endnu en gang kommer til Herning med sit flotte og underholdende show. Det efterlader stor respekt, at Rieu gennem en årrække har opbygget en stærk tilbagevendende tradition, som hver gang begejstrer tusindvis af trofaste fans - altid med nye højdepunkter og finurlige overraskelser. Der er god grund til at glæde sig til 28. maj, siger Nicki Quist, leder af kultur i MCH.