André Rieu 2022
André Rieu 2022

André Rieu 2022

Koncert

Jyske Bank Boxen

lørdag 25. juni 2022 kl. 20:00

 Køb billet

Siddekoncert.

Priskategori 1: Kr. 950 ,-
Priskategori 2: Kr. 795,-
Priskategori 3: Kr. 695,-
Priskategori 4: Kr. 585,-

Kørestol med ledsager: Kr. 795,- 

Max 10 billetter pr køber.
Kun direkte salg, ingen reservationer.

Billetsalg via ticketmaster.dk, livenation.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, Tlf. 9926 9999.


Spisemuligheder forud for koncerten - se venligst længere nede på siden.

 


Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk, Livenation.dk, Andrerieu.com og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

André Rieu vender tilbage til Jyske Bank Boxen

Da André Rieu indtog scenen i Jyske Bank Boxen i 2019, var det til stående klapsalver. Det store orkester, de mange, flotte instrumenter og imponerende kostumer var et helt show i sig selv, og begejstringen varede ved igennem hele koncerten, hvor musik, sceneshow og optræden blev ved med at overraske.
 
Kombinationen af verdensberømte, romantiske og sjælfulde melodier, såvel som utallige overraskelser og humoristiske indslag gør André Rieu til en af de mest populære musikere i nyere tid. Når kunstneren kan opleves i Jyske Bank Boxen lørdag 25. juni bliver det endnu engang med et brag af show.
 
Stort verdensnavn
Sammen med sit 60-mand store Johann Strauss-orkester, det største private orkester i verden, har André Rieu turneret verden rundt i over 30 år. Han er kendt som 'King of Waltz' fra Mexico til Australien og spiller for flere end 600.000 publikummer om året. Det er flere end superstjerner som Bruno Mars, AC/DC og Rihanna. André Rieu har solgt flere end 40 millioner CD'er og DVD'er, haft flere end 30 #1 hits og fået flere end 500 platinalbums. André Rieu er en ægte 'Maestro of the masses', som New York Times engang skrev, og i Danmark har kunstneren også en trofast fanskare, som han glæder sig til at optræde for igen.
 
- Mit orkester og jeg er begejstrede over at vende retur til Danmark. Musik og især valsen er en meget vigtig del af mit liv. Jeg ser frem til at tilbringe en vidunderlig aften i Herning med vores elskede danske fans, og jeg håber, at vi får hele salen til at danse, siger André Rieu.