Andrew Lloyd Webber Musical Galla
Andrew Lloyd Webber Musical Galla

Andrew Lloyd Webber Musical Galla

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 9. februar 2023 kl. 20:00

 Køb billet

FRA kr. 540,- 

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater kælderens populære buffet kr. 275,- og Nem Pause kr. 85,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Oplev det storslåede show Andrew Lloyd Webber Musical Galla i Herning

Kom med på en musikalsk rejse udover det sædvanlige i MCH Herning Kongrescenter, når Andrew Lloyd Webbers smukke musik fortolkes af et imponerende orkester i et storslået show, der også byder på farverige kostumer og et spektakulært lysshow.

Du kan se frem til at opleve et uddrag af flere af Andrew Lloyd Webbers mesterværker - det gælder eksempelvis ‘The Phantom of the Opera’, ‘Cats’, ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Evita’, ‘Sunset Boulevard’, ‘Starlight Express’, ‘Aspects of Love’, ‘Love Never Dies’, ‘Song and Dance’ og ‘Requiem’.

En række internationalt anerkendte solister med ekstraordinære stemmer samt et syngende og dansende ensemble tager publikum med på en følelsesladet rutsjebanetur. Webbers kunst emmer af både kærlighed, forførelse, romance, humor, vrede, grådighed, mod, håb og inspiration. Komponistens arbejde er fyldt med et overflødighedshorn af menneskelige følelser, og mandens musik har rørt ved publikums hjerter over hele verden.

Andrew Lloyd Webber Musical Galla samler alle disse følelser i ét show. Webbers brillante musik fortolkes live af et stort og imponerende orkester, og publikum tages på en musicalrejse fyldt med velkendte toner, farverige kostumer og formidabelt lysshow. En fornøjelse for såvel ører som øjne.

Det siger andre om showet

- Vi havde fornøjelsen af solister med ekstraordinære stemmer samt et velsyngende og dansende ensemble. Specielt de tre kvindelige solister imponerede. De kunne om nogen brage igennem og synge med en klarhed og tydelighed, man skal lede længe efter. Det fik vi blandt andet at høre i den følelsesladede ’I Don’t Know How to Love Him’ fra ’Jesus Christ Superstar’ og Evitas ’Don’t Cry for Me Argentina’.

- Aftenens vært Tyrone Chambers II går ikke i glemmebogen. Han styrede aftenen på charmerende vis, og tenoren brillerede også i sangene.

- Et show med farverige kostumer, flot lysshow, gode koreografier og med flere imponerende sangpræstationer. Andrew Lloyd Webbers sange blev æret og er fire stjerner værd.