Benjamin Hav & Familien
Benjamin Hav & Familien

Benjamin Hav & Familien

BIG SHOW!

MCH Herning Kongrescenter

+ Ameli Dot

lørdag 9. december 2023 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 425,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens Buffet 295,- eller
Restaurantens Burgermenu kr. 165,-

Køb spisning nedenfor


Benjamin Hav & Familien vender tilbage til Herning

Så sent som i starten af januar optrådte Benjamin Hav & Familien i Jyske Bank Boxen i Herning i forbindelse med 'Sport 2022'. 9. december 2023 vender den ultrapopulære kunstner og gruppe tilbage til byen, når MCH Herning Kongrescenter ligger scene til et show, der med artistens eget ord først og fremmest bliver big.

Showet bliver større end nogensinde, når Benjamin Hav & Familien til efteråret drager på turné og i den forbindelse rammer Herning - og det siger ikke så lidt, for allerede sidste år spillede Hav og kompagni en kavalkade af succesfulde og overvældende festivalshows samt et velbesøgt brag af en koncertrække. Eller som frontmand Benjamin Hav selv udtrykker det:

- Sidste år lavede vi noget small-timer, der virkede big. Derfor mener jeg, at det nu er tid til at lave noget, der er sådan ægte big! Så må vi se, om vi er for meget nogle small-timere til, at det bliver rigtig big, eller om vi kan få det helt op og blive big big. Grundlæggende tror jeg på, at det bliver et big show. For Familien har lovet mig, at de vil gøre, hvad der skal til. De gør jo altid alt, hvad jeg beder dem om, så derfor kan showet næsten kun blive the biggest show that the world has ever seen ever before on this planet-big - det er big.

Der er således lagt i ovnen til et festfyrværkeri af et show, som blot er endnu større, endnu vildere og endnu mere særligt end det, publikum forelskede sig i sidste år. Og det gjorde publikum virkelig - med 2022-koncerterne cementerede Benjamin Hav & Familien deres status som ét af Danmarks absolut bedste, mest populære og nytænkende livenavne.

Med sig på scenen har Benjamin Hav sit trofaste band Familien, der består af Emil Falk (guitar), Birk Nevel (percussion), Kristoffer Sjelberg (trommer), Bastian Sjelberg (bas), Andreas Stigkær (keys), Troels Mørkenborg (danser/kor/blæser) og Torben Jensen (danser/kor/blæser). Tilsammen giver de samtlige numre i sættet nyt liv med deres flamboyante liveversioner af sange som 'Den Dejligste Boy', 'Musse' og 'Cannelloni & Kød' samt Benal-hitsene 'Uh Babe' og 'Nu Her'.
 

”Benjamin Hav & Familien på Smukfest var en af de sjældne koncerter (…)”
❤️❤️❤️❤️❤️❤️ (6/6), Politiken

”Hav og Familien cementerer, at deres produkt er unikt og professionelt ud over enhver rimelig tvivl. Det er showet, som er stort set umuligt ikke at blive kåd af.” 
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/6), GAFFA

“En Benjamin Hav-koncert er aldrig blot en Benjamin Hav-koncert. (…) De bliver ved med at overvælde mig med, hvor velklingende, velkoreograferet og underholdende det hele er.”
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/6), Soundvenue

”(…) han befinder sig i det hele taget et sted i karrieren, hvor han har hele pakken som liveartist.”
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/6), Jyllands-Posten

”Manden er ikke til at styre på en tønde land. Det skal vi være glade for. (…) Med mindre, du har set ham før, har du aldrig set noget lignende.”
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/6), Ekstra Bladet

 

Ameli Dot er med sin unikke stemme klar til at spille support for Benjamin Hav

Ameli Dots særlige lydunivers bevæger sig flydende gennem soul- og indiepop, og hendes tekster har et glimt i øjet, samt eksperimenterende produktioner, der skal få folk til at undre sig og reflektere. Hun tager med Benjamin Hav og Familien på tour i efteråret, og I kan godt glæde jer til at opleve hendes internationale lyd når hun spiller Support for Benjamin Hav i Herning Kongrescenter. 

Live fra scenen, såvel som i indspilningerne, er sangene ikke skrevet til et bestemt segment af befolkningen, men derimod alle. Lige fra dem som står helt oppe foran scenen og skråler med, til dem på de bagerste rækker, der svajer til melodien. Ameli Dot vil ikke putte folk i kasser, ligesom hun heller ikke selv ønsker at blive det. Det er dyrkelsen af skævheden og et opgør med opfattelsen af det perfekte og det uperfekte, som driver Ameli Dots lydunivers, hvor der er plads til alt.