Brit Floyd
Brit Floyd

Brit Floyd

P-U-L-S-E (Siddekoncert)

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 10. oktober 2024 kl. 20:00

 Køb billet

FRA KR. 400,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens lækre buffet kr. 350,- og og Nem Pause kr. 98,- 

KØB SPISNING OG NEM PAUSE NEDENFOR


Pink Floyds musik vækkes til live med spektakulært show i Herning

Bliv blæst tilbage, når hyldestbandet Brit Floyd vender tilbage til Herning Kongrescenter 10. oktober 2024 med det ultimative Pink Floyd-koncertshow, ’P·U·L·S·E - Celebrating the 30th Anniversary of The Division Bell’. Det helt nye show, som er bandets største og mest spektakulære show til dato, er en imponerende genskabelse af Pink Floyds sidste turné, ’Division Bell Tour’ (1994), og det byder på legendariske hits fra albums som ’The Dark Side of the Moon, ’The Wall’, ’Wish You Were Here’, ’Animals’, ’The Division Bell’ og mange flere.

Koncerten, der inkluderer laser- og lysshow, ikonisk skærmgrafik og klassiske hits fra Pink Floyds store bagkatalog, er en to og en halv times tour de force gennem et af rockhistoriens mest uforglemmelige begivenheder. For ’Division Bell Tour’ var den højest indtjenende tour i rockmusikkens historie. Her spillede Pink Floyd nemlig for flere end fem millioner mennesker i 68 forskellige byer.

Højt respekteret tribute-band er selv blevet et fænomen

Bandet Brit Floyd regnes som et af de absolut bedste Pink Floyd-tribute-bands i verden. Mange kommer til deres koncerter igen og igen, selvom de har set dem før, for at høre deres storslåede versioner af ’Another Brick in The Wall’, ’Wish You Were Here’, ’Time’, ’Comfortably Numb’ og mange flere af de ikoniske hits fra et af verdens mest indflydelsesrige rockbands.

Det storhittende Brit Floyd, som blev dannet i Liverpool i 2011 af guitarist og forsanger Damian Darlington, anses som et af de mest autentiske tribute-bands i verden. Bandet har spillet over 1000 koncerter verden over, og de er blevet et fænomen, der betragtes som verdens største rock-hyldest-oplevelse.

Hvad enten du er Pink Floyd-fan, gerne vil lære deres enestående musik at kende eller bare gerne vil have en fed koncertoplevelse, så er dette en oplevelse, du ikke må gå glip af. Tag vennerne med til et medrivende show, der vækker verdensklassemusik til live. For nogle vil koncerten være nostalgisk. For alle vil det blive en aften, man aldrig glemmer.

FAKTABOKS

- Damian Darlington, som stiftede Brit Floyd, blev fan af Pink Floyd, efter han som 13-årig hørte albummet ’The Wall’, og han oplevede bandet live før første gang i 1988.
- Pink Floyd, som blev dannet i 1962, var et britisk rockband, som er kendt for deres eksperimenterende rockmusik og sine filosofiske tekster. Bandet fik sit gennembrud med psykedelisk rock i sidste halvdel af 1960'erne. Deres koncerter var helt fra begyndelsen tilrettelagt som totaloplevelser med musik, lydeffekter og lysshow
- Pink Floyd er den britiske gruppe næst efter The Beatles, som har opnået størst kommerciel succes.