Bryan Adams Ekstra Koncert
Bryan Adams Ekstra Koncert

Bryan Adams Ekstra Koncert

So Happy It Hurts Tour

Jyske Bank Boxen

lørdag 4. maj 2024 kl. 20:00

 Køb billet

Koncerten er udsolgt, men du kan skrive dig på Ticketmasters venteliste, så bliver du kontaktet i tilfælde af ledige billetter.

SIDDEPLADS NEDRE NIVEAU KR. 725,-
SIDDEPLADS ØVRE NIVEAU KR. 675,-
STÅPLADS KR. 675,-

Kørestol med ledsager: kr. 675,- 
Alle priser er inkl. gebyr


Læs mere om spisemuligheder forud for koncerten under "yderligere information" nedenfor.


Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk og MCH Billetsalg (MCH Herning Kongrescenter). 

EKSTRA KONCERT MED BRYAN ADAMS

Vi er blæst bagover af den enorme interesse for koncerten med den canadiske hitmager. Derfor er der nu søsat endnu en koncert, hvor verdensstjernen drysser internationalt stjernestøv over Jyske Bank Boxen lørdag 4. maj 2024 med sin stærke stemme og abnorme arsenal af superhits.

Glæd dig til at blive forkælet med lange rækker elskede kæmpehits fra en mere end 40 år lang karriere - eksempelvis de helt uundgåelige evergreens 'Summer of '69', '(Everything I Do) I Do It For You' og 'Please Forgive Me’, når verdensstjernen gæster den midtjyske multiarena.

Bryan Adams har én gang tidligere optrådt i Herning, og det skete i 2006, hvor canadieren indtog scenen i MCH Messecenter Hernings ikoniske runde Hal B. Koncerten gjorde stort indtryk og kastede femstjernede anmeldelser af sig i både Gaffa og Herning Folkeblad.

Duetter, priser og Walk of Fame
Bryan Adams, der albumdebuterede i eget navn i 1980, hører med 65 millioner solgte singler til historiens bedst sælgende artister. Hans helt store gennembrud kom med udgivelsen af 'Reckless' (1984), der blandt andre kastede hitsinglen 'Summer of '69' af sig, og da han udgav singlen '(Everything I Do) I Do It for You' blev han en regulær verdensstjerne, idet sangen storhittede kloden rundt.

I anden halvdel af 1990'erne sang han duetter med Barbra Streisand og Melanie C, og i 2008 figurerede han som nummer 38 på Billboard Hot 100's liste over 'all-time top artists'. I det hele taget har han i løbet af sin karriere samarbejdet med et væld af ikoner, herunder også Tina Turner, Rod Stewart, Bonnie Raitt og Sting, ligesom han har arbejdet med nogle af nutidens største popstjerner i form af Taylor Swift og Ed Sheeran.

Hitmageren har desuden vundet et væld af priser, herunder en Grammy og ikke færre end 20 Juno Awards, ligesom han er blevet nomineret til både Academy Awards og Golden Globe Awards. Han er derudover blevet optaget på adskillige Walk of Fame-passager, heriblandt Hollywood Walk of Fame. Bryan Adams er i nyere tid vedblevet at udgive nye plader, og så sent som i 2022 udkom således både studiealbummet 'So Happy It Hurts' og soundtracket til musicalen 'Pretty Woman'.

Glæd dig til en uforglemmelig koncert med garanti for melodisk pop/rock i verdensklasse, og hvor den intime atmosfære fra hans anmelderroste koncert i 2006 genskabes i Jyske Bank Boxen lørdag 4. maj 2024, når arrangøren rykker scenen frem for at skabe rammerne for en fantastisk og mere intim kulisse.