Burhan G
Burhan G

Burhan G

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 4. marts 2021 kl. 20:00

 Køb billet

Covid-19-status

Arrangør: MCH
Status: Udsat til 4. marts 2021


Billetter fra kr. 320,- via ticketmaster.dk og MCH Billetsalg.

 


Covid-19-opdatering: Koncerten er flyttet fra 1. maj 2020 til 4. marts 2021.

Som følge af den skærpede covid-19-situation er koncerten med Burhan G udsat til torsdag 4. marts 2021.

Hvis du allerede har købt billet til koncerten, vil din nuværende billet være gyldig til den nye dato. Billetkøbere er naturligvis blevet kontaktet direkte med yderligere information.


Burhan G inviterer publikum tæt på

Burhan G er for mange synonym med nogle af de største pophits i Danmark, og nu kan fans få lov til at opleve en helt ny side af kunstneren, når han optræder akustisk i MCH Herning Kongrescenter 1. maj.

Den danske pop- og RnB-stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og up-tempo pophits, der blandt andet tæller hitsinglerne ’Kalder Mig Hjem’, ’Jeg Vil Have Dig For Mig Selv’, ’Mest Ondt’, ’Tættere På Himlen’ og ’Jeg’ i Live’. Kunstneren er vant til koncerter med storslåede sceneproduktioner og stramt koreograferede optrædener, men nu får publikum lov til at opleve en anderledes og mere sårbar version af Burhan G, når han går på scenen i MCH Herning Kongrescenter med en 100 % akustisk koncert.

Det kræver uden tvivl både sin sang og sin kunstner at optræde akustisk, og Burhan G har valgt kun at tage to musikere og en enkelt korsanger med sig på scenen. Det nedbarberede setup tvinger, ifølge hitmageren selv, ham til at gentænke sit omfattende katalog af hits og finde ud af, hvordan sangene skal fortolkes i den akustiske besætning. Publikum i Herning kan således se frem til en helt særlig oplevelse helt tæt på kunstneren til foråret.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer