Burhan G's Juleshow
Burhan G's Juleshow

Burhan G's Juleshow

Med Danmarks Underholdningsorkester

MCH Herning Kongrescenter

søndag 15. december 2024 kl. 16:00

 Køb billet

Fra kr. 455,-

Billetsalget begynder 19/12 kl. 10.00

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens buffet kr. 350,-

KØB SPISNING NEDENFOR
 


Få en magisk juleoplevelse med Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester

Der er julemagi og et helt særligt nærvær i luften, når Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester fylder MCH Herning Kongrescenter med julestemning og skøn musik med ’Juleshowet 2024’ 15. december 2024.

Det bliver en hjertevarm koncert for store og små, for sangeren, der er blevet kendt for sin julemusik, vil sammen med alle de dygtige musikere hylde og fortolke alle de største og mest elskede juleklassikere. Publikum strømmer til deres fælles julekoncerter, som har været en elsket tradition siden 2019. I alt har deres fælles juleturnéer solgt flere end 35.000 billetter. Og Burhan G glæder sig til endnu en gang at synge julen ind:

"I 2019 fik jeg lov til at realisere en kæmpe drengedrøm, da Danmarks Underholdningsorkester inviterede mig ind som solist i ’Juleshowet’. Men jeg havde aldrig turdet drømme om, at det skulle blive så stort, at vi nu kan annoncere en fjerde landsdækkende turné."

Fra ’Glade jul’ til Nissebanden og Tinka

’Juleshowet 24’ vil byde på et kræmmerhus fyldt med musikalske julegodter. Burhan G’s egen nyklassiker, julekalendersangen ’Tinka’ fra 2017, er naturligvis på sætlisten. Det gælder også flere af sangene fra hans populære, platin-sælgende julealbum ’Et Barn Af Jul’. Ud over Burhan G’s egne julesange kan publikum se frem til at opleve unikke fortolkninger af klassiske julesalmer og -sange som ’Glade jul’, ’Der er noget i luften og ’Nu er det jul’, den nu over 30 år gamle temasang fra julekalenderen ’Nissebanden i Grønland’, som Burhan G har et særligt nært forhold til:

"Da jeg var dreng, sad jeg klinet til skærmen aften efter aften og håbede på at Nissebanden klarede den. Nu, som voksen, forstår jeg, hvordan musikken og julens særlige stemning påvirkede mig dengang. ’Nu er det jul’ er en af mange melodier, som jeg aldrig har kunnet lægge fra mig. Den formår at bevæge sig fra det glade og uskyldige over i en eventyrlig melankoli. Den stemning genskaber vi til Juleshowet sammen med Danmarks Underholdningsorkester", fortæller den prisbelønnede sanger.

I det internationalt anerkendte klassiske orkester Danmarks Underholdningsorkester ser musikerne frem til at træde ud af den klassiske musiks komfortzone og bringe den klassiske musik i øjenhøjde sammen med den populære sanger:

"Burhan G er en fantastisk sanger og musikalsk formidler, og man kan mærke, at julen betyder meget for ham. Det gør det til en stor fornøjelse at dele scenen med ham. Fra første strofe fanger han publikum med sin stemme og utrolige indlevelse", siger orkesterets direktør, Andreas Vetö.

Når Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester synger og spiller julen ind, opstår nye og varme minder. Del denne helt unikke juleoplevelse med familie og venner.

FAKTABOKS: Burhan G

- Født 1983
- Begyndte at synge i Københavns Drengekor, da han gik i 3. klasse
- Startede sin musikkarriere, da han som 16-årig var på turné som backingsanger for gruppen Outlandish
- Har udgivet seks albums
- Skal komponere musikken til musicalen ’TINKA’