Carpark North
Carpark North

Carpark North

MCH Herning Kongrescenter

+ Siddekoncert

fredag 13. november 2020 kl. 21:00

 Køb billet

Kr. 395,- 


Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9999.

 


Unik elektrorock koncert med Carpark North

Oplev Carpark Norths kraftfulde optræden i MCH Herning Kongrescenter. Den erfarne trio er kendt for at levere unikke og enestående liveoplevelser, og det bliver også tilfældet, når bandet giver koncert for et siddende publikum i Teatersalen i kongrescentret d. 13. november 2020, hvor alle myndighedernes covid-19-forskrifter følges.

Carpark North har siden 2003, hvor megahittet ’Transparent and Glasslike’ gik sin sejrsgang over det ganske land, begejstret publikum med både mørke, skønhed, vild energi og store hits. De var det første danske band, der fik succes med musikgenren ’elektrorock’, og deres musikalske univers med den helt unikke lyd består af såvel eksplosiv stadion-rock båret af glødende guitarriffs som akustiske og melodiøse ballader. Et muskuløst og originalt lydbillede, som skiller sig ud på den danske musikscene.

Forsanger og guitarist Lau Højen, som i dette efterår er aktuel i TV2’s ”Toppen af poppen”, kan opleves i selskab med Søren Balsner (vokal, bas, synths) og Morten Thorhauge (trommer). Det er de samme tre musikere, som dannede Carpark North i Beder syd for Aarhus for over 20 år siden. Siden da har de vundet utallige priser, været ”Ugens Uundgåelige på P3 gentagne gange og lagt landets festivaler og koncertsale ned.

Selv skriver de på Facebook om den aktuelle efterårstour under særlige omstændigheder:

Vi trænger nemlig SÅÅÅ meget til at spille for jer allesammen. Vi har mere end nogensinde brug for at lade musikken tale. Ses vi derude?Vi trænger SÅÅÅ meget til at spille for jer allesammen. Vi har mere end nogensinde brug for at lade musikken tale. Ses vi derude?

Carpark North optrådte senest i MCH Herning Kongrescenter i november 2018 til en totalt udsolgt siddekoncert.

 

 

 

COVID-19 INFO
Læs mere om, hvordan vi skaber trygge rammer til arrangementet med TrygtMCH – klik på logoet herover på siden.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer