Christmas Gospel
Christmas Gospel

Christmas Gospel

Med Anders Blichfeldt

MCH Herning Kongrescenter

søndag 1. december 2019 kl. 19:30

 Køb billet

Kr. 295,- 

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET". 
 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9708.

 

 


Anders Blichfeldt synger julegospel i Herning

Anders Blichfeldt, Andrews Sisters og Jønnsons Fristelser lægger op til en festlig aften 1. december 2019 i MCH Herning Kongrescenter, når glæden for musik sætter gang i julestemningen til koncerten Christmas Gospel.

Der er lagt op til Danmarks festligste julekoncert med rock’n roll, liv og glade dage, når Anders Blichfeldt synger julegospel 1. december 2019 i MCH Herning Kongrescenter. Med sig har Anders Blichfeldt gospelgruppen Andrews Sisters og Jønssons Fristelser, der har Martin Jønsson som kapelmester.

Det er glæden ved musikken, der sætter gang i julestemningen til koncerten, der byder på livlige gospelversioner af klassiske julesange og et par helt nye julesange, som Anders Blichfeldt har skrevet.

Tidligere X Factor-vinder Linda Andrews udgør sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters. Udover at synge kor giver gruppen også publikum fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Kapelmester Martin Jønsson sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin kender gospelgenren særdeles godt, og med sig har han saxofonist Ulrik Bust, der er kendt i hele landet for sit eminente saxofonspil. Bassisten Morten Maltesen får sammen med Mads Andersen på trommer hele orkesteret til at swinge.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer