Christmas Gospel
Christmas Gospel

Christmas Gospel

Med Anders Blichfeldt

MCH Herning Kongrescenter

søndag 29. november 2020 kl. 19:30

 Køb billet

Kr. 295,- 

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET". 
 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9999.

 

 


Anders Blichfeldt synger atter julen ind i Herning

I julen 2020 er der igen lagt op til en festlig julekoncert, når Anders Blichfeldt står i spidsen for årets Christmas Gospel i MCH Herning Kongrescenter 29. november 2020.

Traditionen tro synger Anders Blichfeldt julen ind med en festlig julekoncert, der byder på gospelversioner af de klassiske julesange samt helt nye julesange, som musikeren selv står bag. Med sig har Anders Blichfeldt gospelgruppen Andrew Sisters og Jønssons Fristelser, og sammen vil de for alvor sætte gang i julestemningen i MCH Herning Kongrescenter 29. november 2020.

Andrew Sisters består af tidligere X Factor-vinder Linda Andrews og Nadia Nouamani og udover at synge kor, bidrager de med fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange. Kapelmester Martin Jønsson sidder bag tangenterne på orgel og piano. Kapelmesteren er særdeles godt bekendt med gospelgenren og har spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofonspil, og på trommer er det Mads Andersen, der sørger for, at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

Julekoncerten Christmas Gospel kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 29. november 2020. 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer