Christopher
Christopher

Christopher

Ståkoncert

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 6. april 2019 kl. 21:00

 Køb billet

Kr. 250,-

Spisning i Restaurant Cabaretsalen
Husets lækre burgermenu kr. 145,-
Husets Tapasplanke kr. 165,-

Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.


Christopher vil smelte hjerter i Herning

Der er udsigt til galoperende pigehjerter til foråret i Herning, når den danske popprins Christopher, som er højaktuel med sin nye single "Irony", lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter lørdag 6. april 2019. 

Lørdag 6. april står Christopher klar til at storcharmere publikum og skrue op for forårsvarmen med sine mange nye og kendte kærlighedshits i MCH Herning Kongrescenter.

Christopher er en af de mest etablerede artister og succesfulde sangere på den danske musikscene. Hitmageren udgav sit debutalbum "Colours" i 2012 - og siden da er det gået stærkt med tre albums og 15 officielle singler.

Tilbage på scenen
Efter et års pusterum valgte Christopher i foråret 2018 at vende tilbage til rampelyset - og det skete med singlen "Bad", som gik direkte i Top 20 på Spotify. Kort efter fulgte up-tempo singlen "Monogamy", som strøg direkte til tops på den kinesiske musiktjeneste QC Music.

Fredag 5. oktober fulgte så den længe ventede tredjesingle "Irony", som mange af Christophers fans allerede kender efter sangerens sommerkoncerter i 2018. Gennem de sidste tre år har Christopher også for alvor taget hul på sin karriere i udlandet - og særligt i Asien.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer