Copenhagen Drummers
Copenhagen Drummers

Copenhagen Drummers

Energy Tour

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 8. februar 2025 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 354,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens buffet kr. 375,-, eller Burgermenu kr. 185,- og Nem Pause kr. 110,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Copenhagen Drummers besøger Herning

Glæd dig til at opleve en innovativ koncert med Copenhagen Drummers, når de lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter lørdag 8. februar 2025.

Efter 2 år med hårdtslående træning i øvelokalet, er de fire power players fra Copenhagen Drummers tilbage og klar til at ramme de danske scener med et nyt, medrivende show ’ENERGY TOUR’. Du kan forvente et vildt og overraskende show, som er sprængfyldt med energi, som du aldrig har oplevet det før.

Populære trommeslagere giver koncert i Herning

Copenhagen Drummers har i mere end et årti finpudset deres shows, evner og udtryk til perfektion. De har spillet mere end 1000 shows i ind- og udland, solgt over 100.000 billetter og optrådt ved store tv-begivenheder, såsom Talent, Eurovision, HKH Kronprins Frederiks’ 50-års fødselsdag og mange flere. Takket være de fire trommeslageres evigt kreative tilgang og unikke håndværk kan du forvente et innovativt show, der byder på ny musik, skarpe koreografier, spektakulært lysshow og flirten med alverdens elementer.

Oplev det gennemarbejdede håndværk, som Copenhagen Drummers er kendte for at levere, når de fire trommeslagere gæster MCH Herningkongrescenter lørdag 8. februar 2025.