D-A-D
D-A-D

D-A-D

Jyske Bank Boxen

fredag 20. marts 2020 kl. 20:00

 Køb billet

Priser
Siddepladser:
Kat. 1: kr. 550,-
Kat. 2: kr. 480,-
Kat. 3: kr. 355,-
Ståplads: kr. 480,-

Kørestol med ledsager: kr. 480,-

Alle priser er inkl. gebyr
Maks 10 billetter pr. kunde


Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, Tlf. 9926 9708.
Kun direkte salg, ingen reservationer.


 


Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk, Livenation.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter. 

Det ikoniske danske rockband D-A-D kommer til Herning og Jyske Bank Boxen fredag 20. marts 2020.

I løbet af sommeren og efteråret har D-A-D indtaget scenerne i både Danmark og Europa, og i 2020 går turen til Herning med en stor arenakoncert. D-A-D har lige siden deres internationale hit ’Sleeping My Day Away’ i 1989 befundet sig i dansk rocks absolutte superliga, og interessen blandt publikum bliver kun større og større, fortæller forsanger Jesper Binzer:
”Vi kan mærke over hele Europa, at der er en fornyet interesse i at opleve et band, der bare kan det dér. Vi er simpelthen gået fra at være et ’gammelt’ orkester til at blive et ’klassisk’ orkester. Rockkulturen er blevet ældre sammen med os, og det er en kultur, alle kender og holder af.”

Koncerten i Jyske Bank Boxen er D-A-D’s første store indendørs arena show i Danmark i mange år, og publikum kan roligt se frem til en stor oplevelse, fortæller Binzer:

”Når vores koncerter bliver sat så stort op som her, så forpligter det. Folk forventer rigtigt meget af scenografien og vores gamle hits – og selvfølgelig akrobatik og alle mulige tosserier på scenen.

Vi har i dag for længst nået alle vores ambitiøse mål, så nu strækker vi os efter nogle nye. Vi har alle sammen stadig den samme rastløse energi i kroppen, så vi læner os ikke bare tilbage, ryger en majspibe og hører noget bluesjazz. Vi rækker ud efter noget nyt, vi næsten ikke kan nå, så blodspændingen er helt oppe.

Det er et helt særligt talent, vi havde allerede dengang, hvor vi slet ikke kunne spille. Det er indbegrebet af D-A-D. Vi er måske dét band på disse breddegrader, der er bedst til at rense publikums ører med tråd. Forvent nogle rigtigt høje guitarer!”

D-A-D er et band med sjæl, og som ved, hvem de er. Deres intense energi, fængende melodier, kæmpestore overskud på scenen og fandenivoldske attitude skaber altid helt uforglemmelige live-oplevelser. Glæd jer til en ny omgang med de danske rockveteraner i 2020!

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer