Danmarks Største Halbal
Danmarks Største Halbal

Danmarks Største Halbal

Jyske Bank Boxen

lørdag 27. oktober 2018 kl. 18:00

 Køb billet

Kategori D: Kr. 495,-. Pladser bagerst i salen lidt langt fra scenen, lækker bord-buffet, underholdning, dans og fest

Kategori C AD LIBITUM: Kr. 895,-. Pladser bagerst i salen, lækker bord-buffet samt fri øl, vand, vin og kaffe hele aftenen
En all inclusive oplevelse med 8 timers underholdning, dans og fest

Kategori B: Kr. 695,- (FÅ PLADSER TILBAGE). Pladser midt i salen, lækker bord-buffet, underholdning, dans og fest

Kategori A AD LIBITUM: kr. 995,- (FÅ PLADSER TILBAGE). Pladser i den forreste halvdel af salen, lækker bord-buffet, garderobe samt fri øl, vand, vin, kaffe hele aftenen
Få hele oplevelsen i én samlet pakke - all inclusive, de bedste pladser i salen og 8 timers underholdning, dans og fest

 

Alle priser er inkl. gebyr

 

Billetsalg via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.


Danskerne er vilde med halbal

Interessen for Danmarks Største Halbal er ikke til at tage fejl af og derfor følger vi de sidste 2 års succes op med endnu et halbal - nemlig Danmarks Største Halbal lørdag 27. oktober 2018 i Jyske Bank Boxen. 

En fest man ikke vil gå glip af

Der bliver fest for alle pengene, når Jyske Bank Boxen forvandles til Danmarks Største Halbal med kæmpe fællesspisning og underholdning fra Kandis og Stig & Vennerne, som spiller op til dans med deres kendte klassikere og forrygende hits som ”Glade minder”, ”Hold Me” og alle de andre Kandis-hits samt ikke mindst Flemming Bamse Jørgensens folkekære ørehængere - lige fra ”Vimmersvej” til ”En lille båd, der gynger”. 

Danmarks Største Halbal er et intimt og gennemført halbal hvor Jyske Bank Boxen bliver pyntet op til fest og den lækre bord-buffet nydes ved langborde inden Danmarks 2 største dansebands indtager scenen. Stemning, hygge, fællesskab, fællessang og fællesdans er ord der beskriver denne aften.

En hel aften – med alt inkluderet!

Tilbagemeldingerne fra halbal-gæsterne fortæller, at det skal være hurtigt og enkelt at sætte sig til bords og nyde festen, middagen og fællesskabet uden at tænke på så meget andet.

Derfor tilbyder vi nu 2 kategorier hvor hele oplevelsen er samlet i én pris. Så køber du eksempelvis en Kategori A billet, er den inklusiv det hele; Fra parkering, garderobe, mad og drikkevarer til festen, musikken og dansen til ud på natten. Alle de store oplevelser i alle 8 timer – i én samlet pris.

Danmarks Største Halbal finder sted lørdag 27. oktober 2018 i Jyske Bank Boxen, Herning.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer