Dejlig er Jorden - Julekoncert
Dejlig er Jorden - Julekoncert

Dejlig er Jorden - Julekoncert

Siddekoncert

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 17. december 2022 kl. 15:00

 Køb billet

Fra kr. 175,- (børn fra kr. 100,-)

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens populære buffet kr. 275,-, Husets burger med sprøde pommes kr. 155,- og Nem Pause kr. 75,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Ny juletradition lanceres i et samarbejde mellem Herning Kirkes Drengekor, MidtVest Pigekor, Den Jyske Sangskole, Ensemble MidtVest og MCH.

’Dejlig er jorden!’  - Det er titlen på en stor, lokal nyskabelse, der ser dagens lys lørdag 17. december i MCH Herning Kongrescenter, hvor Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Pigekor i samarbejde med Den Jyske Sangskole, Ensemble MidtVest og MCH præsenterer en julekoncert, der bærer titlen fra en af de mest kendte julesalmer.

 

Med DR-værten Mathias Hammer som vært og sangerinden Lisbeth Kjærulff som gæstesolist serveres julestemning i form af klassisk kormusik af højeste karat, når Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Pigekor for første gang flytter deres traditionsrige og populære julekoncerter til nye omgivelser, nemlig Koncertsalen i MCH Herning Kongrescenter.

Det bliver en unik juleoplevelse for hele familien, når korene tager publikum med på julerejse gennem kormusik fra alle tidsaldre og forskellige genrer. Begge kor har turneret med deres brede repertoire af julemusik, og koncerten ’Dejlig er jorden!’ er inspireret af rosen, som er brugt som symbol i mange juleklassikere.

KONCERT I FÆLLESSKABETS TEGN

Programmet vil spænde fra danske fællessange til Jingle Bells, fra Händel til Rutter og fra Nøddeknækkeren til Gaudate. Det bliver en koncert i fællesskabets, glædens og julens tegn. De to kor akkompagneres af organist Kristian Marius Andersen på flygel samt Ensemble MidtVest.

Kom i julestemning med den smukkeste julemusik i MCH Herning Kongrescenter 17. december.