Dejlig er Jorden - Julekoncert 2023
Dejlig er Jorden - Julekoncert 2023

Dejlig er Jorden - Julekoncert 2023

Siddekoncert

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 16. december 2023 kl. 15:00

 Køb billet

Fra kr. 175,- (børn fra kr. 100,-)

UDVID OPLEVELSEN MED:

Nem Pause kr. 85,-

Køb Nem Pause nedenfor


STORSLÅET JULEKONCERT MED HERNING KIRKES DRENGEKOR OG MIDTVEST PIGEKOR

Før man får set sig om, er det jul, og igen i år byder MCH indenfor til en flot og festlig julekoncert med titlen 'Dejlig er jorden'.

Ligesom sidste år vil Mathias Hammer, der er kendt som veloplagt radio- og tv-vært på musikprogrammer i DR, være værten, der på begejstret og kompetent vis binder det hele sammen.

Koncertens to gæstesolister er Lars Mølsted, som fik smag for musikken gennem Herning Kirkes Drengekor og nu er prisbelønnet musicalstjerne, og Karoline Toksvig, der imponerede som Scaramouche i MCH Musicals opførelse af 'We Will Rock You'.

De står i front, når de flere end 80 sangere fra Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Pigekor spreder julestemning i ord og toner i MCH Herning Kongrescenters koncertsal.

For den musikalske ledelse af koncerten står dirigent for MidtVest Pigekor Frieda Funk og Hernings Kirkes Drengekors kommende dirigent. Koncerten akkompagneres af Ensemble MidtVest, som medvirker med fuldt ensemble.

En julemusikalsk jordomrejse

 

I årets julekoncert vil der være fokus på julemusik fra hele verden.

Der vil være elskede klassikere og nyere julemusik på programmet, og 'ingen jul uden overraskelser', som det hedder i Disneys elskede juleshow, så mon ikke publikum også kan forvente uropførelser af ny julemusik?