Lukas Graham
Lukas Graham

Lukas Graham

The Purple Tour

Jyske Bank Boxen

søndag 3. februar 2019 kl. 20:00

 Køb billet

FÅ BILLETTER!

Siddepladser
kr. 550.- / kr. 480.- / kr. 400.- / kr. 295.-
Ståpladser kr. 480.-
Kørestol med ledsager kr. 480.-
Alle priser er inkl. gebyr

Billetsalg via ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9708

 


Lukas Graham giver EKSTRA koncert


Vær opmærksom på, at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler, som er Ticketmaster.dk, Livenation.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

Om koncerten

Billetterne til koncerten med Lukas Graham blev revet væk på rekordtid, og det tog kun 12 minutter før koncerten var udsolgt. Flere fans måtte klikke forgæves i håbet om en billet, og derfor forlænger Lukas Graham nu opholdet i Herning med en ekstrakoncert. Endnu flere fans kan dermed glæde sig til at opleve det danske succesband live og skråle med på hit efter hit som 'Mama Said', 'Happy Home', 'Drunk in the Morning', 'You're Not There' og '7 Years'.

Fredag den 7. september sendte Lukas Graham singlen ’Love Someone’ på gaden og annoncerede samtidig både koncerter samt det kommende oktoberalbum ’3 (The Purple Album)’. Den nye single følger op på bandets internationale gennembrud i 2016, der blandt andet førte til hele tre Grammy-nomineringer. ’Love Someone’ har den seneste uge toppet samtlige danske musiktjenester og er allerede på vej mod syv millioner streams.

Bandet, som består af trommeslager Mark Falgren og bassist Magnus Larsson med Lukas Forchhammer i front, har, i løbet af de seneste år, markeret sig som et af landets absolutte livefavoritter med flere udsolgte Danmarksturnéer.  

Publikum kan se frem til en kavalkade af kendte hits og nye toner. Bandets splinternye single ’Love Someone’ er netop på gaden efter en hed sommer, hvor Lukas Graham har toppet plakaten på Grøn Koncert. Singlen har opnået mere end 500.000 visninger på YouTube allerede få dage efter, den er kommet på gaden.

Massiv international succes
Siden debuten i 2012 har Lukas Graham opstået stor succes på den danske såvel som internationale scene. Karrieren og det internationale gennembrud tog for alvor fart i 2016 med singlen ’7 Years’, hvor Lukas Grahams internationale debutalbum røg på top 10 i 11 lande med en tredjeplads i USA, UK, Sverige samt #1 i Canada, Australien og Danmark, hvor det nu er certificeret 9xPlatin. Med Lukas Grahams verdensomspændende succes har bandet opnået hele tre amerikanske Grammy-nomineringer.

 

 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer