George Michael Xperience
George Michael Xperience

George Michael Xperience

The ultimate live tribute to the great George Michael

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 15. februar 2025 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 350,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens lækre buffet kr. 375,- eller og Nem Pause kr. 110,-

Køb Nem Pause og spisning nedenfor


Oplev ultimativ George Michael-hyldest i Herning

Glæd dig til en spektakulær hyldest til den legendariske George Michael lørdag 15. februar 2025, når GEORGE MICHAEL XPERIENCE besøger MCH Herning Kongrescenter.Med en passion for George Michaels musik og en dyb respekt for hans arv, vil GEORGE MICHAEL XPERIENCE give dig en mindeværdig koncertoplevelse til februar i Herning. Du kan se frem til en blanding af de allerstørste hits fra Wham! samt Georges enorme solo repertoire, hvor du som publikum bliver taget med på en rejse gennem George Michaels musikalske karriere.

Du vil få et genhør med George Michaels største hits som ”Faith”, ”Careless Whisper” og ”Freedom! ’90”, men mindre kendte sange og B-sider bliver også genoplivet. George Michaels ikoniske Wham!-hits vækkes også til live med sange som ”Wake Me Up Before You Go-Go” og ”Club Tropicana”

Bandet bag George Michael-hyldest

GEORGE MICHAEL XPERIENCE består af en række dygtige og professionelle musikere, der har spillet sammen i mange år og derfor har udviklet en særlig kemi på scenen. Vokalist Martin Grønbek har stemmen og stilen til at bringe George Michaels musikalske stil og følelse ud til publikum, og der skabes en autentisk og mindeværdig oplevelse, der hylder George Michaels musik og hans betydning for musikverdenen. Bandet er stolte af at repræsentere George Michaels musik, og vil give dig en oplevelse, du sent vil glemme.
Glæd dig til en aften i George Michaels ånd, når det legendariske popikon bliver hyldet lørdag 15. februar 2025 i MCH Herning Kongrescenter.