Ida Corr
Ida Corr

Ida Corr

Siddekoncert

MCH Herning Kongrescenter

fredag 12. februar 2021 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 325,- inkl. gebyr

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,tlf. 9926 9999.

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. 
Bestil bord på 9926 9927 eller pr. mail tk@mch.dk

 


Ida Corr giver koncert med extravaganza og fuldt band i MCH Herning Kongrescenter

Talrige ørehængere, energisk liveoptræden og en mindeværdig koncertoplevelse af højeste kvalitet. Det er, hvad du kan glæde dig til, når den passionerede og talentfulde Ida Corr 12. februar 2021 fyrer op under musikken i MCH Herning Kongrescenter i forbindelse med sin nye Danmarksturné. 

Ida Corr viste helt nye sider af sig selv, da hun i 2019 turnerede med den akustiske version af sit repertoire. Nu formår hun igen at forny sig og løfte koncertoplevelsen til et helt nyt niveau. Med et stort, unikt og eksplosivt setup, fuldt band, extravaganza og en perlerække af de allerstørste hits er der i den grad lagt op til farverig fest og fællessang med den aarhusianske sangerinde.

Allerede i 2007 brød Ida Corr igennem på den danske såvel som den internationale scene, hvor hun med stjerneproduceren Fedde Le Grand storhittede med ‘Let Me Think About It’. Sidenhen har den energiske sangerinde udgivet hele seks studiealbums, og i 2016 gjorde hun sig atter bemærket med sin deltagelse i Toppen af Poppen, hvor hun med en smuk fortolkning af Gnags’ ‘Når Jeg Bliver Gammel’ sang sig direkte ind i danskernes hjerter.