Jacob Dinesen - One Step at a Time
Jacob Dinesen - One Step at a Time

Jacob Dinesen - One Step at a Time

Album Event i Restaurant Teater Kælderen

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 7. marts 2024 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 295,-

Billetten inkluderer et eksemplar af ”One Step at a Time” på enten CD eller LP (vælges ved bestilling og udleveres til arrangementet) 

 


Kom helt tæt på Jacob Dinesen i Herning

En unik oplevelse er i vente for fans af Jacob Dinesen og musikinteresserede, når den 28-årige artist inviterer indenfor til en nærværende koncert og snak om sit nye album 7. marts 2024 i MCH Herning Kongrescenter.

I forbindelse med at Jacob Dinesen udgiver sit nye album ’One Step at a Time’ fredag 8. marts, indtager Jacob Dinesen en stribe nærværende rum i hele Danmark til en snak om albummet i selskab med hans nye musik. Dagen inden albummets officielle udgivelse, torsdag 7. marts, lægger Jacob Dinesen vejen forbi Herning til en ganske unik oplevelse, hvor publikum får et eksklusivt indblik i og lyt til hans helt nye sange.

Populær rock-komet med millionvis af streams

Titlen på Jacob Dinesens nye album er på den ene side fortællingen om en 28-årig rocktalent, der mod alle odds blev et af de største fænomener på den danske musikscene i nyere tid. 45.000 solgte albums, 36 millioner streams og endeløse udsolgte turnéer senere, er ’One Step at a Time’ på den anden side også historien om et ungt menneske med et fornyet livssyn, om en musiker, der er klar til at ryste folks opfattelse af, hvem han er, og hvad han står for, gennem nye melodier og ord fra en sangskriver, der kun lige er kommet i gang!

Der gemmer sig mange historier, inspirationer og overvejelser bag sangene på det nye album. I en ambition om at folde historierne bedst muligt ud for fans og musikinteresserede inviterer Jacob Dinesen indenfor til en række nærværende og modererede release events – hvor albummet afspilles, vendes og drejes i ord og de nye sange afprøves af Jacob selv, helt nærværende på guitar.

’One Step at a Time’ udkommer lige op til, at Jacob indtager en lang række store spillesteder på sin udsolgte forårstour, der blandt andet kan opleves i MCH Herning Kongrescenter lørdag 13. april 2024. Med disse nye albumevents får Jacob Dinesen en mulighed for at se sit publikum i øjnene og indgå i en meget direkte dialog om det, det hele drejer sig om: nemlig musikken i en anden type nærvær, som er helt ulig de store scener, Jacob normalt indtager.

Oplev magien i Herning, når Jacob Dinesen bringer udvalgte perler fra 'One Step at a Time' til live i MCH Herning Kongrescenter torsdag 7. marts 2024 i Teater Kælderens intime rammer.

Billetprisen inkluderer et eksemplar af ”One Step at a Time” på enten CD eller LP, som man får til arrangementet.