En hyldest til John Mogensen
En hyldest til John Mogensen

En hyldest til John Mogensen

med Stig Rossen

MCH Herning Kongrescenter

søndag 8. marts 2020 kl. 14:00

 Køb billet

Kr. 220,- 

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Tilkøb menu under "KØB BILLET". 
 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9708.

 

 


Stig Rossen hylder John Mogensen i Herning

Publikum kan se frem til at blive underholdt af klassikere som "Der' noget galt i Danmark", "To mennesker på en strand" og "Så længe jeg lever", når Stig Rossen indtager rollen som John Mogensen på scenen i MCH Herning Kongrescenter 8. marts 2020.

Fascinationen af både manden og musikken har inspireret Stig Rossen til at udvikle en teaterkoncert, hvor han fokuserer på John Mogensens liv og karriere i tiden efter Blue Boys og Four Jacks. I "En hyldest til John Mogensen" leverer Stig Rossen nogle af John Mogensens største hits i MCH Herning Kongrescenter. Undervejs træder Stig Rossen med jævne mellemrum ud af rollen som John Mogensen og fortæller på sin egen, nærværende og varme facon små, sjove og interessante historier om John Mogensens liv.
 
John Mogensen var et gudsbenådet musikalsk talent. Han formåede at skildre sin samtid i tekst og musik, der har bevaret sin aktualitet og fortsat vækker begejstring hos et publikum, der spænder over flere generationer. Bag den solide statur, han huskes for, gemte sig imidlertid en noget mere skrøbelig sjæl. En udtalt perfektionisme udviklede sig over årene til regulær sceneskræk samtidig med, at et heftigt alkoholforbrug satte sine spor. Alt sammen en bagside af medaljen, som Stig Rossen skildrer med både ærlighed og respekt for den folkekære sanger.
 
I løbet af "En hyldest til John Mogensen" er der plads til både grin og eftertænksomhed og ikke mindst musikken, der tæller udødelige klassikere som "Der' noget galt i Danmark", "To mennesker på en strand" og "Så længe jeg lever".

Arrangør: Danske Seniorer

 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer