Jonah Blacksmith
Jonah Blacksmith

Jonah Blacksmith

Arena Filmkoncert

Jyske Bank Boxen

lørdag 29. marts 2025 kl. 20:00

 Køb billet

Siddeplads nedre niveau kr. 645,-
Ståplads kr. 545,-

Kørestol med ledsager: kr. 545,- 
Alle priser er inkl. gebyr


Læs mere om spisemuligheder forud for koncerten under "yderligere information" nedenfor.


Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk og MCH Billetsalg (MCH Herning Kongrescenter). 

JONAH BLACKSMITH SPILLER LIVE-FILMKONCERT I JYSKE BANK BOXEN I HERNING

En ganske særlig oplevelse er i vente, når det ultrapopulære danske folkrock-band Jonah Blacksmith indtager Jyske Bank Boxen i Herning lørdag 29. marts 2025.

Der venter publikum en intens, gribende og medrivende oplevelse ud over det sædvanlige, når det særdeles succesfulde syvmandsorkester Jonah Blacksmith fra Thy næste år gæster Herning. Koncerten er en såkaldt live-filmkoncert, der på livsbekræftende og hjertegribende vis veksler mellem at være en dokumentarfilm om mennesker, ophav og drømme på den ene side og en håndspillet livekoncert på den anden.
 
I dette spændingsfelt får bandets sange en klangbund af levet liv, ligesom koncertformen slet og ret er en hyldest til fællesskabet, samhørigheden og glæden ved at spille sammen. Publikum kan se frem til et både spændende og alternativt take på en audio-visuel oplevelse, der vil mere end blot at underholde.
 
- Filmkoncerten betyder noget ganske særligt for os. Det er hjerteblod, og vi tror på, at filmen, hånd i hånd med sangene, kan røre ved noget i os allesammen. Vi er stolte af at kunne fortælle om de ting, vi er rundet af, om familie, om dem, vi elsker, og ikke mindst at turde dele frygten for at miste hinanden og os selv som mennesker, udtaler brødrene og frontfigurerne Simon og Thomas Alstrup og fortsætter:
 
- At muligheden nu byder sig for at spille to ekstra live-filmkoncerter i mægtige Jyske Bank Boxen og Royal Arena er mildest talt svært at få armene ned over - selv for en flok thyboer. Vi glæder os ubeskriveligt meget og tør godt love, at man med en billet i hånden til en af de to koncerter kan forvente noget, der kommer til at sprænge alle rammer for, hvad vi hidtil har disket op med.
 
Kulturchef: Smuk og mindeværdig aften i vente
Forventningsglæden deles til fulde af MCH A/S, som allerede ved tidligere lejligheder har dannet rammen om uforglemmelige oplevelser med det elskede band.
 
- Jonah Blacksmith har flere gange optrådt i MCH Herning Kongrescenter, og bandet har hver gang i den grad leveret varen foran et dybt hengivent og yderst tilfreds publikum. Så vi er enormt glade for, at bandet og koncertarrangøren DTD Group nu har valgt at gæste Jyske Bank Boxen, og vi er overbeviste om, at der venter os alle en smuk og mindeværdig aften, lyder det fra Rasmus Kragh Hansen, der er kulturchef i MCH A/S.
 
Jonah Blacksmith blev dannet i 2011 og albumdebuterede i 2014 med værket 'Northern Trail'. Siden er udkommet yderligere et par studiealbum, 'Jonah Blacksmith' (2017) og 'Brothers' (2020), foruden livealbummet 'Twenty Seventeen' (2017) og EP'en 'House on Fire' (2023). Bandet har en ny single på trapperne og medvirker desuden i den nye sæson af TV 2's seermagnet 'Toppen af Poppen', der ruller over skærmen fra 4. februar 2024.
 
Bandet har hjerte og rod i Thy, og forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Bandet består af brødrene Thomas og Simon Alstrup samt Lasse Alstrup, Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.