Jonah Blacksmith
Jonah Blacksmith

Jonah Blacksmith

Brothers tour 2021

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 21. oktober 2021 kl. 21:00

 Køb billet

Kr. 300,-  

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. Aftenens menu er Husets buffet eller Burger - du kan tilkøbe menu, når du køber billet.

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 9926 9999.

 


Jonah Blacksmith rammer Herning 21. oktober!

Til efteråret besøger bandet MCH Herning Kongrescenter som en del af deres stort anlagte “Brothers tour 2021”.

Septetten brygger allerede nu på såvel format og indhold, og på at give folk en oplevelse langt ud over det sædvanlige; en disciplin, som efterhånden er blevet et varemærke for Jonah Blacksmith. Det blev underbygget af en fuldstændig udsolgt turne i november 2020. 

Brothers, som udkom i oktober 2020, har høstet stor ros og anerkendelse fra såvel anmeldere som den til stadighed stødt voksende fanskare. “Unik, behagelig og indbydende sound” (Gaffa 4/6). “På det nye album er barren sat nærmest tårnhøjt. Det er svært at sætte fingeren på noget, der ikke bare spiller, giver mening og i det hele taget lyder tæskegodt.” (Nordjyske 5/6). Singlerne Monster, Honey og senest Dreams er blevet taget særdeles godt imod, og har længe været i fast rotation på bl.a. DR P4.

Bandet har indenfor de sidste seks måneder optrådt på landsdækkende TV, bl.a. i forbindelse med “Kronprinsparrets Kulturpris 2020” på TV2, “Tønder Festival 2020” på DR2, foruden “Fællessang - hver for sig” på DR.

Om udgivelsen af Brothers udtaler brødrene Alstrup: “Sangene er skrevet over de sidste to år, og afspejler en tid, hvor drømme og afsavn har spøgt, som små monstre, der ligger på lur. Sangene på Brothers har fået tid til at finde deres egne ben at stå på, og de har nu efterhånden sneget sig ud af vores hænder, og fået deres eget liv.”

Til efteråret drager vi på tour sammen med vores band-brødre. Vi ser så meget frem til at spille for et stående, feststemt publikum, fri af den skygge, som har præget meget af det seneste år for os alle sammen. Det bliver vildt spændende. Og så glæder vi os bare meget til, at vi kan skabe nye minder sammen i fællesskab.” Når snakken falder på Herning, fortsætter Simon og Thomas: “Det er altid en udsøgt fornøjelse at spille i Herning. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at skabe en uforglemmelig koncert - for os, såvel som for det skønne og dedikerede publikum, vi altid møder, når vi spiller på den jyske hede.”

Jonah Blacksmith har hjerte og rod i Thy, og består af Thomas og Simon Alstrup samt Søren Bigum, Lasse Alstrup, Jon Bisgaard Kjeldsen og Thor Kortegaard